Klein beetje info over de jonge dame die achter deze naaiblog.

Ik hou van mooie mensen en dan vooral langs de binnenkant, zwarte eyeliner en rode lippen, feestjes, rokjes die wapperen in de wind, de geur van vers gebakken brownies, van mensen die met een glimlach over straat lopen, natte haren laten drogen in de wind, dikke knuffels,  een boekje lezen in een warm bad met te veel badschuim, nachtelijke wandelingen in een stad,…

En natuurlijk niet te vergeten hou ik heel veel van mijn naaimachine en al mijn naaigerief 🙂

Als je meer wilt weten kan je me volgen op de volgende manieren: Facebook, Youtube (NL), Twitter, Instagram

Heb je vragen of suggesties? Contacteer me 

//Let’s share a little bit about me

I like beautifull people, beautifull on the inside that is. I like eyeliner, red lipstick, wearing skirts, the smell of fresh brownies, people who smile randomly ont he street, drying my freshly washed hair in the wind, hugs, reading in a hot bath with too much bubbles, walking in the city at night,…

And of course I love my sewing machine and all my supplies.

If you like A Bouquet of Buttons you can follow me.

If you want to know even more, follow me on, Youtube(ENG), Facebook, Twitter, Instagram

Do you have a question or a suggestion? Contact me 

 

11 comments on “Who’s that girl?”

  • Oh wat leuk! Ik vond het ook super tof om je vandaag te ontmoeten. Ik heb nog geen tijd gehad om met de machine te spelen. Hopelijk komt dat er snel van want ik heb zoveel ideeën! Ik heb met gelijk ook ingeschreven om je blog en youtube kanaal te volgen!

 1. Hey Lelie,

  Ik kwam op je blog terecht naar aanleiding van je comment op de PAX foto’s van Peneloping. Ik wilde even reageren op je comment 🙂 We hebben wel zo’n Sci-Fi event hier in België. FACTS gaat elk jaar door in Gent in de maand oktober. Ik ben dit jaar geweest en het was heel erg fijn.

  Groetjes,
  Stephanie

 2. heey hallo
  ik heet wafa ik ben 12jaar
  ik wil dol graag lere naailesse volgen
  wand ik wil later ontwerpster worde
  ik ben in de herfst gebore 24september 1999
  en spper ge intreseert voor dit

  met vele groetjes wafa x

  • Bedankt! Ik ben 22 lentes jong aangezien ik in de zomer geboren ben :), dus misschien toch een beetje ouder dan verwacht 🙂 alhoewel de controleur op de trein vroeger overlaatst toch mijn pas om te kijken of ik nog wel met de gopass mocht rijden :).

   Kinderloos is een goede gok en ik plan dat nog een tijdje zo te houden, ik heb genoegd nichtjes en een neefje die ik altijd kan lenen ;).

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)