Wat te doen met een saaie schetsboek?

Er iets leuks van maken! En hoe kan het anders dan dat ik er mijn naaimachine bij betrek.

Ik heb gekozen om er een pakje van te maken ­čÖé

en aan de binnenkant een contrasterend stofke :).

Ik vind mij boek nu heel leuk :). Ik kon het niet laten om er een hoes voor te maken!

Wat vinden jullie ervan?

Lelie

2 comments on “Mijn schetsboek”

    • eigenlijk wel, wat ik gedaan heb is, de kaft gemeten, breedte en hoogte daar 2cm bij. Dat is dan eigenlijk de buitenkant. Aan de binnenkant heb ik gekeken hoe ver dat ik wou dat die flapjes er rond zaten. Je moet ook rekening houden met hoe plooibaar je boek is. Als je je kaft niet helemaal naar achter kan plooien kan je de binnenkant niet helemaal tot het einde laten gaan. Ik heb dan eerst het lint erop genaaid en dan de “flapjes” erop genaaid. Omdat ik niet helemaal rond gestikt heb heb ik de open stukjes langs boven en beneden gewoon gestreken. Als je niet alles helemaal rond gaat naaien is het belangrijk dat je de randen eerst afgaat met een overlock of een zigzag steek zodat het niet gaat rafelen. Ik hoop dat alles een beetje duidelijk is. Wanneer ik het nog eens doe zal ik er foto’s van maken wanneer mijn fototoestel terug mee wilt :). Er staan nog veel foto’s op (zoals van de wanten) maar hij doet een beetje moeilijk, nu maak ik alle foto’s met mijn webcam en gsm maar de kwaliteit is niet al te best :(.

      Als je nog vragen hebt, laat maar weten en dan probeer ik het goed uit te leggen ­čÖé

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)