Ik hou van uniformen, en dingen die daar een knipoog naar geven :). Nu wou ik graag een tas die paste bij 1 van mijn favoriete outfits. Het deed mij altijd een beetje denken aan een zeevrouw zal ik het maar noemen :). Deze outfit dus.

Ik wou graag een gigatas waar al mijn rommel in past, schoolboeken, laptop, schetsboek,… Dus een tas waarin je dus werkelijk je hele leven kan meenemen :).   En wat past er beter bij deze outfit dan een anker. Het is dit geworden.

De rand van het anker heb ik zilver gemaakt omdat op mijn rok ook een zilveren detail zit. Deze outfit was dus mijn inspiratie voor deze tas, en past er perfect bij, al zeg ik het zelf. Ik weet nu al dat ik die veel ga gebruiken. Zeker nu het mooi weer is gaat die regelmatig dienst doen als we naar het park gaan.  Trouwens als je op de tweede foto goed kijkt zie je op de achtergrond bootjes, ofwel zie ik dat gewoon omdat ik weet dat er daar zijn. Ik mag dus tussen alle stoere havenarbeiders mijn weg afleggen met een tas met een anker op. Maar ik heb dus een nieuwe grote liefde.

1 comment on “Sailorgirl”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)