De buitenkant van mijn schetsboek had ik al met jullie gedeeld. Nu deel ik een stukje inhoud. Heel speciale inhoud zelfs. Ik was vandaag bij mijn bomma. Opeens gaan mijn nichtje van bijna 3 lopen met mijn tekenboek. Volgens haar is dat van haar en heeft zij alles wat daarin staat getekend. Super schattig, alleen minder schattig wanneer ze een poging doet om op mijn tekeningen te kribbelen. Gelukkig heb ik dit kunnen vermijden door haar een paar pagina’s te geven en haar duidelijk te maken dat ze echt alleen op die pagina’s mag tekenen.

Maar het gekribbel was ze vrij snel beu, ze wou een tekening. Toen hebben we samen het volgende kunstwerk gemaakt:

Ze vond de zon heel mooi, maar dat die geel is snapte ze nog niet heel goed. Toen ik haar vroeg of de zon niet geel moest keek ze mij verwonderd aan, en ging daarna verder met de zon blauw te kleuren.

Lang leve de minimensjes in mijn familie!

ps: ik heb een pagina toegevoegd: to do’s en I want’s.

2 comments on “Een kijkje in mijn schetsboek”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)