Naar de stoffenwinkel te gaan met een lapke  stof wat ge daar gehaald hebt, niet zo lang geleden en dan erachter  komen dat ze het alleen nog in een andere kleur hebben, en die kleur dan  ook nog eens lelijk vinden. Daarna maar nog een paar stoffenwinkels  passeren die toch “op de weg liggen ” (mits omweg). Daar aankomen, toch  nog 1 stofke vinden dat echt zalig is. Maar de prijs, € 25, is toch wat  veel zeker als ik er 2,5 meter nodig van ga hebben en dat de kans groot  is dat ik het jurkje maar 1 keer ga aandoen (ja ik ben 1 van die mensen  die op elke galabal een ander jurk wilt hebben, en 1 lange jurk en 3  cocktailjurkjes vind ik nog best meevallen). Pijnlijke voormiddag, dan  nog maar wat verder zoeken naar de juiste stof, maar de oplettende lezer  weet ook dat ik de jurk af moet hebben tegen 7 mei, en dat is niet lang  meer

Een lichtpuntje is, ik heb wel stof gekocht om de proefjurk in te  maken. Dus Echt helemaal stil staat de tijd niet, maar de klokt tikt  verder ondertussen! Maar chance dat ik een super lieve mail in mijn  inbox had toen ik terug kwam van al dat stofjes shoppen, mijn maand kan  niet meer stuk!

Maar als iemand mij verder kan helpen voor een soortgelijke stof  aan als het  kitsch is the new chique -rokje, tell me! En ik zal u eeuwig  dankbaar zijn! Voor degene die nu een zoekactie gaan organiseren, hier nog een foto van de stof:

U wordt bedankt op voorhand voor de tips! Nu nog hopen dat ik snel een stofke vindt dat in de smaak valt, lang leve de  kieskeurigheid en de koppigheid die mij meegegeven is in mijn genen!  Toen ik die stof kocht dacht ik nog “zou ik de hele rol niet meenemen”,  en dan maar zeggen tegen mezelf, niet overdrijven Lelie, maar volgende  keer doe ik het gewoon, tenzij de stof € 25 per meter is natuurlijk, en  waarom hou ik niet van zilver in de plaats van goud? Daar hadden ze wel  nog een hele rol van…
Maar lang leve de zalige mail en de glimlach die terug op mijn  gezicht verschijnt!

5 comments on “Het is pijnlijk om…”

 1. Voor alle leuke reacties en de inspiratie,

  een dikke dank je wel!

  Daarom zou ik je graag de Sunshine Award geven!

  Kijk even op mijn blogje!

  Vele groetjes POPPIE

 2. Het is de moment van de stockverkopen in Antwerpen…
  Daar hebben ze vaak ook heel speciale stofkes, soms al voor 5 euro de meter…

  • Dat is helemaal waar, chance dat ik er vlakbij woon/op kot zit (hoe heet dat juist als je een appartement deelt maar toch in het weekend naar je ouders gaat). Maar ik vind dat het de laatste jaren wel erg achteruit is gegaan, ofwel ga ik gewoon naar de foute plaatsen…

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)