Heel er bedankt Poppie voor de award!!! Ik vind het heel erg lief je. Je hebt een leuke blog, dus je hebt deze award dubbel en dik verdient!

Ik ben heel blij me deze award en dat ze mijn blog de moeite vindt natuurlijk  :). Euhm zoals bij de oscar wil ik eerst mijn ouders, broer en zus bedanken om in mij te geloven maar ook om toe te kijken met kritisch oog. * Pinkt een traantje weg* Moest ik een lief hebben zou die dat hier bedankt worden, maar de sollicitaties lopen nog steeds ;), ik zoek wel pas een invulling voor de vacature tegen 2011. Ik wil dan ook al mijn fans bedanken, en de mensen die vreemd opkeken/kijken als ik iets vertel over naaien (jaja met de naaimachine en dat is geen koosnaampje voor een vibrator). Jullie doe mij nog harder gaan :). Ik wil ook iedereen bedanken voor de leuke comments op mijn blog. Dat maakt het bloggen het waard, en ik bedank ook sommige mensen om hier niet te vaak te komen, want anders zien ze hun kado’tjes al voor ze ze krijgen :). Dus ik ga beter moet oppassen in de toekomst.

Maar dus bedankt!

Nu de bloggers die ik nomineer, en dus zeker ook jullie aandacht verdienen. Ik doe mijn best om geen blogs dubbel te nomineren.

Prutsen

La Fille Hella

Gadolinia Garnier

Annelyse

Being my own Hero

Nu nog even de regels:

1. Je moet het logo van de award in je blog/artikel neerzetten.
2. Link ook nog even terug naar de persoon van wie je de award hebt ontvangen.
3. Geef de award aan zo veel bloggers door als je wilt.
4. Link de genomineerde bloggers in je post.
5. Laat de blogger weten dat ze genomineerd zijn door een comment op hun blog achter te laten.

2 comments on “Sunshine award”

  1. Bedankt! Ik kom hier ook altijd graag lezen.
    Haha, dat mensen vreemd opkijken van het naaien, herken ik. Zou het aan onze côté liggen? Toen ik op facebook zette dat mijn nieuwe roze liefde met de post gearriveerd was, dachten mijn collega’s ook aan een vibrator, terwijl het mijne nieuwe Brother was 😉

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)