Ik was tussen mijn foto’s aan het kijken, en ik zag deze foto:

Dit is het eerste jurkje wat ik gemaakt heb als ik me niet vergis. Wel leuk om hier terug op te stoten :). Het patroon komt uit fast fashion, een eenmalige uitgave van knipmode, of voorlopig toch nog. Heel spijtig dat het bij 1x gebleven is, want het was echt een leuk boekje. Dus Knipmode ;), dit is een hint.

15 comments on “Mijn eerste jurk”

 1. Wat een leukerd, en dat voor een eerste! Hier moeten er eerst maar eens wat kilo’s af voordat ik voor mezelf een jurkje ga maken… Maar er loopt wel een dochterlief van bijna twee rond, laat ik daar maar eens mee beginnen, misschien een ZsaZsa rokje ofzo?

  • In easy fashion staan altijd leuke dingen! Je kan ook kijken op burdastyle, daar staat ook mijn bolletjes aangegeven hoe moeilijk het is. Moest je in de bib de boekjes van Pieke tegen komen (jurk en zo en rok en co) heel erg goed om te starten. En natuurlijk de rokskes van ons Zsa Zsa ‘ke heerlijk en gemakkelijk!

   Veel succes ermee en vergeet het niet te delen met ons ๐Ÿ™‚

 2. Mooie jurk zeg. Fast fashion was zeker een leuk boekje. Na die ene editie kregen ze een paar pagina’s in Fancy, vandaar dat er geen nieuwe uitgaves meer kwamen. Stom hรจ, maar jij hebt nu wel een mooie jurk.

  • Ik weet het, maar ik vond dat vrij kostelijk om te kopen voor die paar pagina’s. Zeer spijtig maar ja, och nu heb ik een collectors item in tussen mijn naaiboekjes zitten ๐Ÿ˜‰

 3. Bedankt meiden!

  En er gewoon aan beginnen. Ik heb voor dat ik dit gemaakt heb nog 1 tas en rok gemaakt als ik mij alles nog goed herinner, Dus zo moeilijk is het niet

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)