Toen gisteren bij Poppie reageerde op haar give away besefte ik me dat ik de projectjes die ik het leukst vind nog niet gepost heb. Mijn verkleedkleren. Ik hou van verkleden, elke reden is er eentje die met beide handen aangenomen wordt. Ik heb niet van alles foto’s of fastoenlijke foto’s dus ik begin rustig. Bij de neem ik ook het verkleedstokje op van being my own hero. Verkleden is top!

Maar hier is de eerste outfit:

Dit is het eerste van verkleedkedij dat ik zelf gemaakt heb. Dit is ongeveer 1,5 jaar geleden gemaakt. En zo goed als ik ben in gestructureerd werken was dit, om 15u eraan beginnen vanaf 0 terwijl ik om 20u op het feestje moest zijn. Maar het is gelukt, lang leve logisch redeneren en mijn enorme voorraad aan vanalles :).

Maar dus aangezien ik een stokje opgenomen heb ga ik ook een paar mensen vragen hun favo verkleedoutfit te delen. En dat zijn, Ilse van rood met witte stipjesMiss Stik en liezelmoedertje. Dus dames er veel plezier mee en de favo verkleed outfit van de kids vind ik ook een zalig idee als je er zelf geen hebt, of beide natuurlijk. Veel plezier met dit stokje!

8 comments on “Super heldin”

  1. Ola Pola jij hebt gewoon talent, vind het echt supercool zeker op zo korte tijd.
    de naaikriebels beginnen te jeuken 🙂

    nice work Lieke Assortieke

    • merci dirk, bttw zalige site die gij hebt :). Eigenlijk nog ne heerlijke titel om iets mee te doen. 3 jaar geleden had ik daar nog iets mee kunnen doen, maar nu zou dat liegen zijn :). Enne, mercikes eh :). Vanavond geef ik ook al naailes 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)