Voor de oplettende lezer die zich dit bericht nog herinnert.

Jaja, jullie voelen het al komen. Ik ging vandaag even langs de bewuste stoffenwinkel en wat zie ik daar, en giga rol van de bewuste stof in de juiste kleur!!! Maar echt een giga rol niet zo ene meter die ze nog erges gevonden hebben, volgens mij was het 15 meter fzo. Maar zoals Murhpy het wil ben ik mijn bankkaart kwijt, maar wanneer ik mij kaart terug heb, ga ik als eerste naar de winkel en koop ik de hele rol. Ik wil nooit meer zonder dat stofke vallen want ik ben er te hard fan, en nu hopen dat smaken heel erg verschillen :). Ik ga dus ook niet verklappen waar het stofke te vinden is want anders is het misschien weg tegen dat ik er ben gewapend met mijn bankkaart. Wat ben ik gelukkig dat er feestdagen zijn en dus minder kans dat iemand dit stofke voor mijn neus weg kaapt. Want anders is het de derde keer dat Murphy toeslaat bij dit stofke, en dat zou toch net iets te veel zijn voor 1 stofke.

Maar voor degenen die even willen meekwijlen:

En nu maar hopen dat in de trilogie over dit stofke een happy end krijgt…

2 comments on “Lang leve Murphy…”

    • wanneer ik er langs ben geweest met mijn bankkaart zal ik de locatie wel delen ;), en je kan er meer van maken dan je denkt :), ik had eerst ook maar 1 idee, en nu er toch best veel, maar het blijft natuurlijk iets wat je niet alle dagen gaat dragen…

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)