Ik wou een kader met stof bekleden, maar toen ik stofjes aan het uitkiezen was begon ik me te bedenken.  Ik dacht misschien het leuker als ik een veel te grote kader heb en daarin met stofkes werk. Dat is het dus geworden :).

Voorlopig ziet het er zo uit:

Natuurlijk is alles gesneden met mijn nieuwe rotary cutter. Al het materiaal komt van de banier behalve de strass steentjes voor op stof, die komen van glitteronline, vele jaren geleden gekocht en gisteren voor de eerste keer durven gebruiken, maar ik ben helemaal fan en ik ga ze zeker meer gebruiken!

Maar er komt dus nog een foto in, en nog een spreuk van voor op de kader, op het glas zelf denk ik, het hout is wat smallekes. de stof moet in zijn totaal nog verstevigd worden. Alle lijnen weg doen, alles nog ne keer extra strijken,…Dus er zijn nog een paar dingen die gedaan moeten worden.

Als je moeite hebt met de ware grote in te schatten, deze is 31 x 31 cm.

edit: ik heb mijn inspiratiebron gevonden, de geweldige handleiding voor stoffen fotokaders is van meisjesmama en kan je hier vinden. Bedankt voor de inspiratie!

Andere interessante artikelen

4 comments on “Kader”

 1. Wauw Lie, wat een leuk idee!
  Wie gaat de trotse eigenaar van dit meesterwerk worden?
  Ik wil ‘m zien als ie helemaal af is!!!
  Succes ermee!
  Dikke kus,

  Bie

  • Tis voor ne kameraad, die is peter en bij de doop zorg de peter voor een kado voor de meter en omgekeerd. Er komt dus nog een tekstje op en een foto in. Allee tis nu echt bijna-bijna af. De afwerking is voor morgen en dan laat ik het wel zien :). Ik vind het ook heel erg leuk geworden, ook met de strass maar dat zie je niet goed op de foto. Maar tis goed dat ik weet dat je het leuk vindt 🙂

  • Bedankt :), ik was geïnspireerd door de stoffen kadertjes die ik overlaatst gezien had op een blog, maar ik weet niet meer bij wie het was. Ik wou eerst zoiets maken, maar daarna dacht ik dat dit leuker zou zijn, of toch meer mij mij zou passen 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)