Ok, ik ben dus zwaar verliefd. Na jaren wachten is het eindelijk zo ver, en echt jaren wil ik dit al, mijn eigen rotary cutter! De snijmat blijft nog even in de winkelmand steken want de giga die ik wil hebben kost 110 euro als ik me niet vergis 🙁 Ten zij iemand anders een plek dan Schleiper weet die snijmatten van 120 x 90 hebben, cm wel te verstaan.

Maar dus zoals bij elk nieuw koppel hoort er een übber verliefde foto:

Schattig eh,

Kennen jullie dit nog?

Awel wij kunnen dat ook:

Wat zijn we een goed duo!!!

En als iemand ons probeert te scheiden, of pijn doet, of andere onfijne dingen. Dan is dit het resultaat:

Maar dat willen we liever verkomen, zullen we dat afspreken?

Zo’n ruige foto komt echt niet over als er een bloemen sjaal rond uw nek hangt :(, en ik probeerde eens de stoere uit te hangen. Maar kijkt eens terug naar foto 1 hoe stoer ik werkelijk ben, eigenlijk gewoon een beetje verstrooit. Ik was de beveiliging vergeten op te zetten en dat ding stak bijna in mijn neus. Maar vlijmscherp is het wel. Ik ben er super blij mee! Alleen 2 lagen stof met daartussen vlieseline en aan elkaar geplakt met textiellijm, daar geraakt die niet direct door. Maar daarbuiten ben ik aangenaam verrast!

Dus zoals ik al eerder zei, mijn grote liefde <3

Ah ja, ik heb deze gekocht in de banier

ps, dit soort posts is vooral te wijten aan de examenstress, dus mijn excuses hiervoor, en ik wou zeggen ik ben niet altijd zo, maar dat zou ook gelogen zijn…

Andere interessante artikelen

9 comments on “Rotary cutter <3”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)