U weet het misschien, of u weet het niet, maar vandaag is het marcellekesdag! I <3 marcellkes, als ze goed gecombineerd worden, zonder gaten en vetvlekken wel te verstaan.

En ik was al even aan het denken om ook een fashion gedeelte aan mijn blog toe te voegen aangezien ik daar veel mee bezig ben, de meeste mensen die zelf kledij maken lijkt mij ;). Maar dus vanaf nu is er een nieuwe categorie op mijn blog: lookbook, dus outfitjes van mij, en we beginnen met de look voor marcellekesdag 🙂

Dus weer extra fotokes. Lang leve mijn webcam, ik moet echt mijn oplader eens gaan zoeken de herlaadbare batterijen die ik ooit had. Dan kan ik leukere foto’s maken.

Soms zetten bloggers erbij van waar ze alles gehaald hebben, maar voor mij lijkt mij dat weinig nuttig aangezien ik veel heel tweedehands, oude, of zelfgemaakte kleding heb. Dus je kan toch niet snel naar de winkel spurten om het ook te gaan halen. Tenzij ik er helemaal verliefd op ben natuurlijk. Wat ik zelfgemaakt heb ga ik wel aangeven, maar dat is vandaag dus niet het geval. Tenzij iedereen wilt weten waar ik ga shoppen :).

Zo zie ik er vandaag uit:

xxx

Lelie

2 comments on “Marcellekesdag”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)