Zoals al een heel tijdje geleden beloofd, bij deze de close-up van sailorbag #2:

Hier zie je alles beter op dan op mijn foto’s.

Ik vind de draagriemen aan deze vele mooier dan bij de versie die ik voor mezelf had gemaakt. En ik heb ondertussen geleerd dat in giga tas 1 of andere manier om je spullen georganiseerd te houden echt wel nodig is. Ik heb bij de deze een giga binnenzak toegevoegd met verschillende vakjes om de dingen die je snel moet terug vinden ook snel te kunnen vinden. Niet zoals bij mij dus. Maar al doende leert men ;). Ik vind de afwerking met de tweelingnaald ook mooi. Nooit gedacht dat een extra lijntje garen zo veel verschil zou maken! De letter op de voorkant zijn de initialen van de ontvangster.

Ne dikke merci aan Pfaf om deze foto’s nog achterna te sturen, en natuurlijk om me te melden dat de ontvangster er blij mee is 🙂

5 comments on “Sailorbag #2 close-up”

    • dat is gewoon van die voeringstof uit te winkel. Maar ik gebruik wel vlieseline om te verstevigen of een andere tussenlaag, bv jeans will do the tric

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)