De kroon wordt dadelijk in gebruik genomen, maar ik post het resultaat nog snel. Uiteindelijk heb ik die deze voormiddag nog afgemaakt (samen met 1 van de kado’tjes) dus veel soeps is het niet geworden. En de leuke ideetjes die ik van jullie kreeg worden bewaard voor volgend jaar. Dan begin ik er vroeger aan. Dan valt dit niet tijdens de paper/verslagen/blok periode. Ik vind het best spijtig, maar ik denk dat de jarige er wel gelukkig mee gaat zijn aangezien ze verliefd is op het stofje waar ik de “3” uit geknipt heb.

Dit is het dus geworden. Foto’s van de kado’tjes komen ook nog online aangezien die kleren zijn :).

Maar ik ben weg, lekkere cupcakes eten en genieten van de zon op een verjaardagsfeestje. Wat is het leven soms heerlijk!!!

7 comments on “De verjaardagskroon deel 2”

  1. Bedankt dames! Ik vind het alleen spijtig dat ik de suggesties en vele ideetjes die ik had niet heb kunnen uitwerken door tijdsgebrek. Maar dat is dan voor volgend jaar. En de andere leuke cadeautjes die ik mijn gedacht had 🙂

    • Bedankt!!! Moest je nog op iets komen wat handig zou zijn ;), laat maar weten, maar ik heb ook al een paar idee’tjes. Na de examens begin ik er direct aan of misschien ook tussendoor als ontspanning, maar dat ga ik niet beloven. Eind juni heb je zeker iets van mij in je bus 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)