Op een 10-tal minuutjes klaar met enkel wat knipwerk:

Natuurlijk ben ik weer de voor foto vergeten. Dit was gewoon een aansluitend t-shirt dat te kort geworden was. De ketting die ik hier aan heb is ook door mij gemaakt (materiaal allemaal banier) . Maar dus, als ge nog een bolero’ke wilt voor deze zomer. Aarzel niet en zet de schaar in een oud t-shirt!

Andere interessante artikelen

6 comments on “Bolero”

  1. ik heb nog een paar t-shirts hier liggen die ik op dezelfde manier ga verknippen, ik zal mijn best doen om er een tuto van te maken, wel pas na de examens dan 🙂

    • Ik heb enkel knippen gedaan. Dit is van dat t-shirt stof. Ze zeggen vaak wel wat je het moet afwerken maar ik heb al vele t-shirts op 1 of andere manier verknipt en nooit de raden afgewerkt. Vele wasbeuren later hangen ze nog in elkaar. Dus het is vooral afhankelijk van de stof

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)