Na de itty bitty versie heb ik me ook gewaagd aan de toddler versie van het jurkje van Made by Rae. Met het volgende resultaat:

Ik heb deze foto’s getrokken met het fototoestel van mijn mama, waar ik duidelijk niet goed mee overweg kan. Maar er was geen tijd meer voor andere foto’s want we moesten vertrekken naar het verjaardagsfeestje waar dit jurkje aan de jarige gegeven zou worden. Maar ze was er gelukkig mee en wou het direct over haar huidige jurkje aandoen. Wat zijn kinderen geweldig 🙂

De stof komt van bij rood met witte stipjes (waar ik alleen maar goede dingen over kan vertellen). Op dit moment heeft ze ook een give away met een zeer leuke appeltjes stof. Zeker eens gaan kijken!

10 comments on “Toddler dress”

    • Dat vind ik ook :(. Het ergste is nog dat de foto’s op het schermpjes extreem scherp leken. Mja al doende leert men zeker. Ach ooit koop ik zelf een fatsoenlijk fototoestel. Kvind het eigenlijk vooral frappant dat zelfs met webcam betere foto’s maakt. Maar ik ga eens aan mijn zus vragen of ze actie foto’s kan maken die hopelijk dan wel scherp zijn, maar dat zal nog even duren eer die er zijn 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)