De stofjes van de lapswap dat Knofje georganiseerd had zijn toegekomen. Joepie, en zo mooi dat ze zijn!!!

Omdat Knofje de stofjes die ze binnen gekregen heeft op haar flickr gezet had kan je achterhalen van wie je stofjes zijn! Het eerste stofje (links te beginnen) is van Knofje, de volgend is van Josette,  het derde stofje is van Heidi, het appeltjesstofjes is van Janny (die een stofje van mij ontving) en als laatste de panda’s van Petronille. Hier vind je de stofjes die ik ingestuurd had.

Nogmaals bedankt aan Knofje voor de leuke lapjes en het extra’tje!!! Ik heb er leuke stofjes bij en heb nieuwe leuke blogs ontdekt!

Wie ook graag wilt meedoen aan een lapswap, er is er momenteel eentje bij DMJ. Dus allen daarheen!

Ps: Het zijn examens en daardoor blog ik minder regelmatig maar ik probeer toch mistens 3 posts per week te doen.

7 comments on “Lapswap Knofje”

    • Wat leuk! Ik vind het wel tof als ik iets krijg van iemand en die ook iets van mij 🙂 Hopelijk vind je het een mooi stofje! Ik vind dat een zalig stofke!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)