En dit is wat aan had.

Zoals misschien al opgevallen was, matching nagellak, met matching bloemetjes. Af en toe mogen we eens zot doen! Ik vind de nagellak een zalige kleur, komt uit de limited edition van OPI rond shrek. Je kan die maar een maand kopen bij instant spa. De steentjes op mijn nagels zijn er van glitteronline, dezelfde als je op kleding kan gebruiken, dus degene die ik gebruikt had voor de kader. Ik heb ze geplakt door een topcoat op mijn nagel te doen en dan de steentjes er snel in te leggen. Ik vind het wel leuk voor eens! En ik moet mijn naam als lelie assortie toch hoog houden.

2 comments on “It’s a rainy day…”

    • Ik ben er ook helemaal verliefd op! De botjes zijn heerlijk om aan te doen en maken je outfit helemaal vrolijk, heerlijke combinatie! En jep die steentjes, voor een keertje 🙂 voelt ook wel vreemd aan, maar ik ben er nergens mee achter blijven haken wat mij heel erg verwonderde 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)