Bij mijn post over de blok/examens kwamen nogal wat reacties op mijn duo penotti love, zeer leuk! Maar ene pot choco trok toch heel erg mijn aandacht, de boerinnekes choco! Ook zo’n kamp nostalgie :). Ik was vandaag in de match en dacht, deze week is het boerinnekeschoco week :). Niet dat de duo penotti al op is, maar ge hebt mensen die graag verschillende soorten smeersel op hunne boterham hebben ook al zijn ze van dezelfde categorie. Ik ben 1 van die  mensen.

Maar wat zag ik! De boerinnekes choco heeft niet meer de heerlijke verpakking van vroeger :(.

Maar nu deze:

Waar ik nogal achterdochtig tegenover sta. Heb ik nu de verkeerde choco gekocht? Of hebben ze de heerlijke verpakking echt verbannen?

Waar ne mens zich het hoofd al niet over breekt tijdens de examens,…

8 comments on “Over potten choco”

  1. Qua smaak lijken ze mij voorlopig hetzelfde, ik zal eens een vergelijkende smaakstudie moeten doen :), en ze hebben mij dus inderdaad liggen :(, maar reden te meer om nog een pot choco in mijn kast te zetten 🙂

    Enne, geen idee of ze die vroeger in de aldi hadden

  2. Ik heb onlangs nog de echte Boerinnekes-potten zien staan in de kast van mijn papa, dus ze bestaan zeker nog 🙂 Maar hopelijk smaakt deze ook lekker 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)