Dat is wat ik dacht toen ik gisteren uit het station van Hasselt kwam met de bus en de mega grote affiche van UltraMegaLore zag hangen en vooral toen ik erop zag staan dat het tot 6 juni liep. Altijd-altijd heb ik dat aan de hand. Leuke expositie in het modemuseum, Hasselt of Antwerpen. En elke keer is dat opeens voorbij. En eigenlijk, ik ben nog student en jonger dan 26 dus ik mag voor 1 euro bij beide binnen. Ik woon niet ver van Hasselt en zit op kot in Antwerpen. Dus waarom geraak ik er niet? Zo dicht maar toch geraak ik er nooit. Hoe komt dat toch?

1 ding staat vast, dinsdag ga ik naar het momu in Antwerpen! De expositie die momenteel loopt heet zwart, meesterlijk zwart in mode en kostuum. Ik ben benieuwd! Vanaf 26/06 is er in Hasselt mode vs religie, dus de 26’ste staat genoteerd!

Maar ik zie 1 oplossing voor dit probleem, dat ik telkens uitgenodigd wordt op de opening van een nieuwe tentoonstelling in beide musea. Ik wil in ruil wel een stukske erover schrijven. Iemand connecties?

Als je meer info wilt over het modemuseum van Hasselt kan het dat hier vinden, en dan van Antwerpen hier.

5 comments on “Neeeeeeeeeeeee!”

    • Dat is nog iets om te testen, zien dat ik niet zo zoals bij de rest, die ik altijd ongelezen sta, dat is voor wanneer ik tijd heb, maar dit tijd komt dan nooit 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)