Tatadaaaaaaaaaaa, dit is wat jullie kunnen winnen omdat ik goede punten heb:

Deze leuke zomerse, speelse marine tas met een lelie accentje.

Maar nu komt het, wat moeten jullie doen om dit te winnen?

Niet zo veel, het enige dat je moet doen is hier een reactie achter laten waarin staat wat jij zo leuk vind aan de zomer. Alleen postieve dingen, negativisme wordt gediskwalificeert, reacties als, mooi weer maar vaak is het veel te warm tellen niet. Dus positief denken is de boodschap.

Een werkend mailadres achter laten bij je reactie is een must! Anders kan ik je niet laten weten dat je gewonnen hebt!

Een linkje op je blog/twitter/facebook is altijd leuk natuurlijk.

Je kan mee doen tot en met de 10’de juli, de 11’de wordt de winnaar getrokken.

x

Lelie

25 comments on “De geslaagde give away (afgesloten)”

 1. Beste Lelie,
  wat me zo blij maakt tijdens de zomer is dat ik dan veel tijd met mijn kinderen kan doorbrengen. Ik werk bij kinderen met emotionele en gedragsproblemen. Dus als mijn kinderen thuis zijn, werk ik met andere kinderen. Vandaar mijn lonken naar de zomervakantie.Dan zijn we veel bij elkaar. En dan gaan we samen, met mijn man natuurlijk ook, kamperen. Meestal in Frankrijk, maar ook al op een Nederlandse kampeerboerderij of in ons eigen Belgische landje.
  Wat ik allemaal kan bedenken om met je ‘giveaway’-tas te doen, kan ik niet alle opnoemen, ik geef je er toch een paar: enkele kleine boodschappen doen in de kampeerwinkel, enkele spullen instoppen voor mijn dochter zodat ze zich tijdens de lange autorit kan bezighouden, wat naaispullen in stoppen zodat ik lekker buiten in de tuin wat beren kan naaien, een paar spullen instoppen om naar een meer of zwembad te gaan op reis,………….
  dus doe ik zeker mee met deze give-away

 2. de zomer = ongegeneerd elk moment van de dag aperitieven, genieten van blote kinderlijfkes, kamperen, fietsen zonder regenfrak en handschoenen, wakker worden met blauwe lucht
  En hopelijk deze zomer ook : met een schoon zakske gaan flaneren op het strand !

 3. Zomer is heerlijk : luie dagen in de tuin, met de kids in een ploeterbadje, een beetje voetballen, op de trampoline, een ijsje, tijd maken voor elkaar… spijtig, maar bij mij alleen maar zomercliché’s, maar DEUGD dat die cliché’s kunnen doen, puur genieten!!!!
  en dat wens ik aan iedereen toe deze zomer: een zomer om van te genieten!

 4. O Summer now that I am retired…Relaxing in the garden, having a glass of wine, Reading out of doors…and listening to the beautiful bird song. It couldn’t get any better!
  Jenny x

 5. Wauw!!!

  Uuhhmmmm positieve zomerdingen:

  – Watermeloenen
  – Strand om de hoek
  – Mijn mannetjes in alleen een broekje
  – Babyvinkjes in ons vogelhuisje
  – Birkenstocks
  – Water met citroensap, muntblaadjes en wat Agavenectar

  Natuurlijk gelinkt!

  En hard aan het duimen….

  X

 6. Kijk, zomaar een leuke give away gevonden, ik doe graag mee! Wat ik leuk vind aan de zomer? lekker buiten luieren, de vakantie die steeds dichterbij komt, frambozen uit eigen tuin eten enzo maar verder 😉

 7. Leuke give-away!
  Wat ik zo leuk vind aan de zomer: dat je heerlijk kunt genieten van het buiten zijn, van de zonnebloemvelden niet ver van ons huis vandaan. De krekels elke dag mogen horen en niet te vergeten dat we elke dag kunnen genieten van ons zwembad in de tuin! En wat ik ook zo fijn vind aan de zomer is dat de mensen zo veel vrolijker, aardiger liever zijn. Want zeg nou zelf de zon doet schitteren.
  Groetjes Michaja die ook een give-away heeft op haar blog!

 8. Wat ik leuk vind aan de zomer? Nou we zijn een half jaar geleden verhuisd en genieten iedere dag van ons huisje van de buurt van de omgeving en de natuur.. en we zijn iedere dag blij dat we deze stap hebben gemaakt om van t westen van NL naar t oosten te verhuizen en nu het lekker weer is geniet ik van ons lieve manntje van ruim 21/2 die zo graag buiten is en die alle mooie dingen van de natuur signaleert..hij is blij om mooie blomen te bekijken, dennenappeltjes die er al zijn,en de vogeltjes vindt hij nog wel zo prachtig.. Hij geniet van zijn badje in de tuin.. en ik geniet van het mooie weer omdat ons mannetje nu zoveel ruimte heeft om te spelen en nu lekker veel buiten is…en van het kijken naar hem geniet ik en mag van mij de zomer nog wel ven duren!!!!

 9. Wat een leuke tas, die zou ik graag mee naar ons bootje nemen als ik zou winnen, want zomer is voor mij lekker varen op het water, roseetje in de buurt, verfrissende duik, zon op je huid, een koel briesje door je haren…
  groetjes Kronova

 10. oh, de zomer, daar kijk ik het hele jaar naar uit! Lekker genieten, lang buiten blijven zitten en kletsen en genieten van sangria en mojito’s!Daar past zo een zomerse tas helemaal bij! Gefeliciteerd met je goede punten, en kom ook eens kijken bij mij, daar loopt net ook een give-away (venividivixi.wordpress.com)

 11. De zomer is leuk omdat ik heerlijke luchtige rokjes kan dragen, mijn teenslippers terug uit de kast kan halen, heel veel lekkere ijsjes kan eten, een terrasje kan doen met vriendinnen, in een koel zwembad kan duiken, vakantieplannen kan maken naar een of ander exotisch land, ook effectief op vakantie vertrek, een heerlijk scoutskamp voor de deur heb staan… Kortom er zijn zoveel redenen om de zomer leuk te vinden :-). Geniet er van! xxx

 12. Hey, ik doe ook graag mee! Zo een superdeluxe tas!

  De zomer is zalig omdat je dan met je blote voeten eens buiten kan zonder raar beken te worden, het niet erg is om met een natte kop buiten te lopen, je ijsjes kan eten (en er zoveel geniet van kan hebben!),BBQ BBQ BBQ BBQ, een feestje wordt gegeven omdat er weer een jaartje bij is, …

  Alleen deze zomer zal het eens anders worden: puffen door de dikke buik, gezwollen voeten door de dikke buik, zweten door de dikke buik, … Maar allemaal voor een goed doel!

 13. Ik kijk uit naar de zomer omdat ik me dan buiten kan neerzetten in het gras en een hele dag kan knutselen en prullen zonder me schuldig te voelen.. De tas zou natuurlijk van pas komen om al het materiaal (kralen, tangetjes, oorhaakjes..) in mee te vervoeren 😉

 14. Een super leuke tas zeg! Ik doe maar al te graag mee! 🙂

  Wat ik zo leuk vind aan de zomer is dat we meer beginnen te leven. Buiten zitten met vrienden, zwemmen in meertjes, grote & kleine festivals, .. Maar ook een tuin die in bloe staat, pas gemaaid gras, een nat asfalt na een hete dag, .. Dat doet me ook allemaal geweldig veel deugd!

  declerck(dot)ka(@)gmail(dot)com

 15. Waaw een leuke tas om mee te nemen naar het strand, me like a lot!!!

  daarom een gedichtje over zomer:

  Een lach doorbreekt de ochtendmist
  Het water dat ontwaakt
  Zachtjes krijgt het strand zijn kleur
  De dag begint volmaakt

  Het licht verwarmt de blote huid
  Je dromen bloeien op
  Je ogen dicht, de rust begin
  Mijn zomerdag ten top

 16. Hoi.. als eerste gefeliciteerd met het behalen van je goede punten!

  Een leuke give-away.. ik doe mee..

  De zomer .. genieten van de warmte, wind, geuren, groei en bloei, zon & zee, strand, vertier, gezelligheid, barbequeen, zwemmen, buiten ontbijten, blije gezichten, rokjes, jurkjes, slippers, ijs en een lekker pintje hoort erbij.

  Ik wens je een hele fijne zonnige dag vandaag.

 17. Oh lelie! Wat een lieve tas! Je verwend ons maar :P!
  Wat ik het leukst vind aan de zomer is het buiten zijn.
  Met lekker weer samen met vriendjes en vriendinnetjes naar het park, beestjes mee, zwemmen, zonnen. Oja en
  hoe kan ik dit vergeten; sproeten! Sproeten zijn prachtig
  en bij velen, zoals bij mij, komen ze in de zomer extra tot leven :)! Succes allemaal en veel plezier lelie ^_^ !

  • Nog even vermelden waarom de zomer zo tof is… Omdat alles in mijn tuintje dan lekker groeit, de zon voor goed humeur zorgt, ik lekker kan bruinen, rokjes en teenslippers kan dragen, je lang kunt buiten zitten…

 18. ik wil deze tas wel winnen hoor!! zo mooi! waarom de zomer? voor de zon, de sangria, de camping en tent, BBQ, lange zomeravonden, streepjeskleren, teenslippers, zwemmen, festivals, enz

 19. De zomer, dat is pure verwennerij voor al mijn zintuigen! De lekkere warmte van de zon op mijn huid, de geur van een hevige regenbui na een warme dag in mijn neus, de kleur van de staalblauwe hemel in mijn ogen, het geluid van de zee in mijn oren en de smaak van een koud room-ijsje in mijn mond. 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)