Wie heeft er geen nostalgie naar de nes?

Voor degene die dat niet hebben zal ik hem even voor de geest halen:

Maar ik dacht, nostalgie daar moet iets mee gedaan worden! Ik besloot te experimenteren met stencils:

De stencil maken was een moeilijker werkje dan verwacht, maar na de proef was ik er toch wel blij mee! Ik heb wel gemerkt dat ik het makkelijker vond om te werken met een platte penseel in de plaats van een sjabloneerkwast. Dit is het uiteindelijk resultaat geworden:

De ontvanger was er gelukkig mee en dat is wat telt! Zelf ben ik ook wel tevreden, en heb ik de drang om het overal op te zetten. Wanneer ik nog eens tijd heb ga ik mij neer zetten met mijn stencil, nog wat afdrukken maken en ook nog leuke stencils maken! Ik begin eraan verslaafd te geraken!

Enne al het materiaal komt uit de banier, het t-shirt uit de hema en de  snijplank is van mij mama, geen idee van waar die komt

x

Lelie

Enhanced by Zemanta

14 comments on “Nes”

  1. Ik zou nooit gezien hebben dat het een nintendo-bakje was die op je kleren stond… Wel een stoere en leuke figuur om te gebruiken! En de nostalgie maakt het nog toffer.

    • Bedankt! De banier is een winkel waar je allerlei knutsel materiaal kan kopen. Een heel groot deel van mijn materiaal komt van daar. De textielverf, stencilplastiek, mesje om het uit te snijden en borstels komen van daar. Je kan hun locaties vinden op hun site http://www.debanier.be.

    • Bedankt! Ik ben er ook heel erg tevreden mee, de nieuwe in het zilver vind ik heel erg mooi. Ondertussen lukt het beter, ik heb de foto’s van mijn eerste misbaksels nog niet laten zien maar die komen er nog aan hoor 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)