Dit overkomt alleen mij. Pas een ritje op en af gedaan naar mijn kot om al mijn spullen voor de zomer naar huis te halen. Kei blij dat ik al mijn naaispulletjes weer bij mij heb! Maar dan slaat het noodlot toe! Ik wou een filmpje maken over hoe je een knoop aan naait, voor de getrainde naaisters onder ons niets aan, maar ik hoor dat toch wat vrienden van mij er mee vast zitten. Toch niet zo simpel blijkt. Wat merk ik dan? Ik heb blijkbaar alles meegenomen buiten mijn verzameling knopen! Hoe stom, ik heb die echt-echt-echt nodig! En ik maar denken wat mis is gegaan. In mijn kast met naaigerief op kot heb ik open bakjes waar alles in ligt. Om het mee te nemen moest alles in schoendozen, en ik wou eentje voor mijn garen en knopen maar de doos was te klein, en ik denk met het ijverige inpakken van alle andere spullen ik ofwel, de doos met knopen er heb laten staan of dat de knopen zelfs nooit in dozen zijn geraakt… Maar er zal dus niks anders op zitten dan tijdens mijn enige vrije dag volgende week mijn knopen te gaan halen…

x

Lelie

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)