Gevelrenovatie

Gevel beschermt niet alleen uw huis tegen externe invloeden, maar draagt ​​ook aanzienlijk bij aan de uitstraling van uw huis.

Ontvang vandaag nog een gratis schatting!

Redenen om de gevel te renoveren

Vernieuwen van uw gevel is een belangrijke investering, maar in ruil daarvoor biedt het u ook vele voordelen: het verhogen van de waarde van uw huis of het verbeteren van de energie-efficiëntie Meer info op www.gevelreinigingen.be.

VERHOOG DE WAARDE VAN UW THUIS

Een vernieuwde gevel verhoogt de waarde van uw huis. Wanneer het tijd is om uw eigendom te verkopen, is het een goede investering.

VERBETER ISOLATIE

Een oude of beschadigde gevel zal van invloed zijn op de balans van verwarming en koeling in uw huis. Als u het energieverbruik van uw huis niet wilt verhogen, zult u de isolatie moeten verbeteren.

VERMIJD EXTRA KOSTEN

Het renoveren van uw gevel aan de juiste stropdas is essentieel om extra kosten te voorkomen. Goed onderhoud kan de levensduur van uw gevel verlengen en toekomstige problemen of schade voorkomen.

Waarom voor ons kiezen

=

Ervaren en toegewijde professionele teams op het werk. Indien nodig zullen we uw project met ploegendienst voltooien.

=

Voltooi de verantwoordelijkheid, garantie en planning, gebruik makend van de best practices en materialen.

=

We voorzien klanten van actuele informatie en een duidelijk gedefinieerde verantwoordelijke contactpersoon.

=

We zijn toegewijd aan eersteklas service met onze gevelrenovaties en andere projecten voor vastgoedreparatie.

Wat onze klanten zeggen

Heel erg bedankt voor de prachtige gevelrenovaties. Uw bedrijf kwam mij ten zeerste aanbevolen door een vriend en u hebt aan al mijn verwachtingen voldaan.

Aretha G. Cisneros

We waren erg blij met onze voltooide gevelrenovatie. We hadden een geweldige werkrelatie met de vakmensen die bij ons thuis kwamen.

Gordon S. Mendoza

Laatste updates

5 redenen om de gevel van uw huis te verbouwen

De gevel van uw huis is een zeer belangrijk onderdeel van het exterieurontwerp omdat het de stijl voor de rest van het gebouw bepaalt. En het is ook belangrijk vanwege de impact op de energie-efficiëntie. Vandaag gaan we het hebben over 5 redenen om uw gevel te verbouwen en de voordelen hiervan.
Gevels kunnen om vele redenen worden gerenoveerd: uw gevel is beschadigd of wordt oud, u doet een woninguitbreiding of u wilt het huis verkopen, enz. Het vernieuwen van uw gevel is een belangrijke investering, maar biedt ook veel voordelen: de waarde van uw huis of het verbeteren van de energie-efficiëntie. Laten we deze 5 redenen bekijken om uw buitengevel te rehabiliteren:

1. VERHOOG DE WAARDE VAN UW THUIS

Een vernieuwde gevel verhoogt de waarde van uw huis. Wanneer het tijd is om uw eigendom te verkopen, is het een goede investering. Potentiële kopers zullen een huis met een nieuwe gevel waarderen, dus het kiezen van de juiste materialen voor uw gevelrenovatie is erg belangrijk.
U moet prioriteit geven aan resistente en duurzame producten zoals natuursteen, goedkoper dan andere bekledingsmaterialen. Het voegt economische waarde toe aan elk huis en het zal een leven lang meegaan.

Renoveer de gevel

2. VERBETERING VAN ISOLATIE EN ENERGIE-EFFICIËNTIE

Een oude of beschadigde gevel heeft invloed op de balans tussen verwarming en koeling in uw huis. Als u het energieverbruik van uw huis niet wilt verhogen, moet u de isolatie verbeteren. In feite zijn buitenmuren de meest effectieve plaatsen om isolatie aan oudere huizen toe te voegen.
Tegenwoordig kunt u kiezen uit vele soorten buitenmuurisolatie. Op deze manier kunt u een comfortabeler binnenklimaat creëren en tegelijkertijd de energie-efficiëntie van uw huis aanzienlijk verbeteren.

3. VOORKOM EXTRA KOSTEN VAN ONDERHOUD

Het is van essentieel belang om uw gevel met de juiste stropdas opnieuw te modelleren om extra kosten te voorkomen. Goed onderhoud kan de levensduur van uw gevel verlengen en voorkomt toekomstige problemen of schade. Natuursteen is een interessant materiaal voor buitengevels omdat het bestand is tegen de meest ongunstige weersomstandigheden en het vrijwel onderhoudsvrij is.

4. VERMINDER VOCHTIGHEIDSNIVEAUS VAN UW HUIS

Stijgend vocht verwijst naar de bevochtiging van wanden door het water in de bodem. Het kan resulteren in het verschijnen van salpeter en het loslaten van de coatings die de bodem van de muren bedekken. Om deze te verminderen, moeten muren die zijn aangetast door de vochtigheid een specifieke behandeling krijgen.

5. GEEF DE SCHOONHEID VAN DE BINNENWANDEN AAN

Als u een stijlvolle en eigentijdse gevel wilt, moet u het uiterlijk veranderen. Geef het een frisse uitstraling door ramen te vervangen, deuren te verven of een natuurstenen bekleding te installeren met behulp van innovatieve materialen zoals STONEPANEL ™. Het enige paneel dat is gecertificeerd voor buitengevels, zal de schoonheid van uw huis versterken.
Ongeacht uw reden, aarzel niet om uw gevel te renoveren!

4 stappen om te overwegen bij het kiezen van een geveltoegangsoplossing

1: begin vroeg

Alle oplossingen voor geveltoegang hebben hun sterke en zwakke punten. Om de best mogelijke oplossing voor uw gebouw te krijgen, moet u zeker beginnen met plannen in een vroeg stadium van architectuurontwerp. Op deze manier zorgt u ervoor dat de structuren die nodig zijn voor het systeem ook op onconventionele wijze kunnen worden geïntegreerd met het gevelontwerp wanneer complexe gevels dit vereisen.

Door vroeg te beginnen, kunt u ook wijzigingen aanbrengen in bouwconstructies, daken of gevels als de oplossing lichter, zwaarder, kleiner of groter is dan verwacht. Bijvoorbeeld in de dakconstructie als de oplossing lichter is of onhandige versterking vermijdt als de oplossing zwaarder is.

Vroegtijdige toegang tot platforms houdt in staat om een ​​oplossing te bouwen die verborgen kan zijn wanneer deze niet in gebruik is. Wanneer een onderhoudsoplossing voor gebouwen slechts een overweging is om te ontwerpen, zal het moeilijk zijn om een ​​echt geïntegreerde, veilige en esthetische oplossing te krijgen.

2: Gebruik adviseur voor geveltoegang

Vroegtijdige raadpleging is de veiligste manier om het best mogelijke toegangssysteem voor uw gebouw te krijgen en om valkuilen te voorkomen.

Een ervaren consultant begrijpt de lokale voorschriften en veiligheidsnormen. De consultant zal de eisen van de klant horen en weet hoe hij een specifiek verzoek om voorstellen voor de fabrikant moet inlijsten. De consultant moet ook de best passende fabrikanten herkennen die nutteloze inspanningen zullen elimineren om een ​​voorstel van een niet geschikte fabrikant te vragen. Met eerdere ervaring in soortgelijke projecten kan de consultant instructies geven over een prijsklasse van verschillende soorten oplossingen.

3: De beste geveltoegangsoplossing en -fabrikant kiezen

Er zijn verschillende variabelen die van invloed zullen zijn welke oplossingen het beste bij u passen. Prijs, ervaring, referenties in soortgelijke projecten, reputatie, omvang van diensten om er maar een paar te noemen. Geen van deze zijn afzonderlijk goed genoeg en het is de kunst om te weten welk compromis het beste voor u werkt. Gelukkig heb je een consultant om te helpen.

Ervaring, referenties en reputaties zijn belangrijk, maar dat is niet genoeg als de prijs te hoog is. Aan de andere kant is lage prijs zelfs nog gevaarlijker als er een verandering optreedt, u materialen van lage kwaliteit krijgt of een oplossing die niet werkt zoals gepland.

Hoe zit het met het voorstel met de juiste prijs en ervaring van soortgelijke projecten? Klinkt goed, maar houd er rekening mee om te controleren of de installatie deel uitmaakt van de deal en zo niet hoe om te gaan.

Bijna alle projecten zijn uniek en het is onmogelijk om te zeggen welk type oplossing of fabrikant het beste voor u is, maar als u op een oplossing als geheel let, krijgt u zowel een fabrikant als een oplossing die voor u werkt.

facade

4: Testen, installeren en trainen

Wanneer u een toegangsoplossing hebt die in alle seizoenen op hoogte moet werken, is het niet meer dan normaal dat deze tests, training en onderhoud vereist. Het systeem moet worden getest door een gekwalificeerde tester voordat het wordt geïnstalleerd. De installatie moet correct worden uitgevoerd met kennis van specifieke oplossingen. Het is van cruciaal belang dat de installatie correct wordt uitgevoerd met kennis van de oplossing en vergelijkbare projecten.

Na de installatie is het essentieel om een ​​specifieke training met gebruikers te volgen. Omdat elke oplossing vaak uniek is en zijn eigen functies heeft, is het belangrijk dat gebruikers precies weten hoe ze deze veilig en efficiënt kunnen gebruiken.

Hoe hoogwaardige gevels te ontwerpen om de efficiëntie van het gebouw en het comfort van de gebruiker te optimaliseren?

Waarom hebben we een hoogwaardige façade nodig?
Thermische efficiëntie en gebruikerscomfort zijn twee van de belangrijkste elementen van modern gebouwontwerp. Niet alleen zijn er aanzienlijke financiële voordelen verbonden aan het exploiteren van een efficiënt gebouw, maar moderne voorschriften en de marktvraag naar gebouwen met LEED-certificeringen en andere milieuaccreditaties dwingen ontwerpers om een ​​grote focus op efficiëntie te leggen. Er is ook een toenemend bewustzijn over de behoefte aan moderne interieurs die lenen voor het comfort, de gezondheid en de productiviteit van inzittenden. Hoewel deze twee vereisten mogelijk niet met elkaar verband houden, zijn zowel de efficiëntie als het comfort van de bewoners sterk afhankelijk van de façade van het gebouw. Gezien deze invloed moeten gevelprestaties vroeg in het architecturale ontwerpproces een belangrijke focus zijn om een ​​evenwicht tussen esthetiek, thermische en energie-efficiëntie en het comfort van de inzittenden te waarborgen.

glass-facade

Moderne architecten en ontwerpers begrijpen deze behoefte aan evenwicht. Maar het vinden van een evenwicht tussen esthetiek en prestaties kan een uitdaging zijn als er een gebrek aan bewustzijn of begrip is van de parameters die deze uitkomsten beïnvloeden. Een goed begrip en gebruik van de modellering van gebouwinformatie stelt ontwerpers in staat vanaf het begin van het project rekening te houden met façadeprestaties en vindt snel de balans tussen prestaties en esthetiek om het potentieel voor dure herontwerp van de late fase te verkleinen.

Effect van gevels op het comfort van de bewoners Aangezien gebouwen specifiek zijn gemaakt voor mensen om te werken en te wonen, is het geen verrassing dat ze moeten worden ontworpen volgens de behoeften van hun bewoners. De gevel is een van de belangrijkste invloeden op de gezondheid, het comfort en de productiviteit van de bewoner, omdat deze rechtstreeks de hoeveelheid natuurlijke verlichting en passieve warmtewinsten regelt die het interieur van een gebouw binnenkomen. Daarom moet het gewenste gebruik van de binnenruimte worden begrepen voordat het ontwerp begint, zodat geschikte verwarmings- en verlichtingsdoelen kunnen worden vastgesteld. Overwegingen zijn factoren zoals privacy of landschapsvereisten en wanneer kamers bezet zijn. De gevel moet voldoende natuurlijk licht aan het interieur geven zonder de ruimte te overbelichten of pijnlijke blikken te creëren. Door de verdeling van de beglazing over de gevel en de eigenschappen van de gebruikte beglazingen aan te passen, kunnen architecten rekening houden met de gevarieerde lichtomstandigheden die bewoners ervaren in de loop van een dag en het hele jaar door.
Naast verlichtingscomfort moeten ontwerpers ook rekening houden met het thermische comfort van de inzittenden. Omdat beglazing aan de gevel van een gebouw wordt toegevoegd, ervaren bewoners een hoger niveau van thermische zonne-energie, wat ongemak kan veroorzaken als ze niet goed worden geregeld. Deze effecten zijn vooral merkbaar rond de omtrek van het interieur, waar bewoners vaak worden blootgesteld aan direct zonlicht. Om zonnewarmtewinsten te regelen, kan de hoeveelheid beglazing op het gebouw worden aangepast en kan fritten aan het glas worden toegevoegd om de zonne-energieoverdracht te verminderen.

facade

Een derde oplossing is om de schaduwelementen rond het gebouw te wijzigen. Natuurlijk groen kan bijzonder effectief zijn in deze afdeling. Niet alleen verfraait het de buitenkant, maar planten die hun bladeren afwerpen, kunnen schaduw bieden in de zomer en de zon het gebouw in de winter laten verwarmen voor een betere thermische efficiëntie onder alle omstandigheden. Juiste controle over warmteschommelingen maximaliseert het comfort van de inzittenden en minimaliseert de noodzaak om later airconditioning en zonwering toe te voegen, waardoor de controle van de ontwerper over de esthetiek verder wordt vergroot.