Het resultaat van gisteren avond,

De samenvatting:

Dit is voor mij:

Dit voor mijn nichtje:

En dit omdat ik niet meer kan stoppen als ik eens begonnen ben:

Als je interesse hebt mag me altijd mailen. De juwelen kosten tussen de 4 en de 9 euro. De kleine vierkantjes en het klein geometrisch mysterie  kosten 4 euro, de lange “stekke” kosten 5 euro, de oorbellen met de 3 vierkantjes van licht naar donker en de paarse bol met 2 kleine bolletjes 7 euro. De armband kost 9 euro. Meer info, rond afmetingen vind ik op mijn fanpage op facebook.

Ik sta ook open voor swaps.

X

Lelie

8 comments on “De ketting, 2 armbanden en 12 paar oorbellen”

 1. Lie,

  Die oorbellen met die blokjes vind ik helemaal geweldig!
  Als ik binnenkort eens bij je thuis ben, wil ik ze allemaal bewonderen (uitproberen om te zien welk paar ik wil) 😉
  Kus.

 2. Hoihoi, leuke juweeltjes! Zelf maak ik ook graag juweeltjes. Maar wat me nog niet zo goed lukt is de mooie ronde oogjes maken. Ik heb me zo’n setje tangetjes gekocht om juweeltjes te maken bij de Pippoos dus daar zal het wel niet aan liggen denk ik… Gewoon oefenen is de boodschap denk ik.. 🙂

  Liefs x

  • Dat had ik eerst ook en nu ik naar lange tijd weer eens begonnen was lukte het met ook niet, je moet zien dat je zeker een rondbektang hebt, de “tangetjes” zijn dan helemaal rond. En de truc is om eerst je ketelstiftje naar de “verkeerde kant” en een hoek van 90 graden zet en dan het ringetje naar de andere kant maakt. Ik hoop dat dit een beetje duidelijk is. Misschien maak ik er eens een filmpje van wanneer degene waar ik nu aan het werken aan ben af zijn 🙂 enne, bedankt 🙂

 3. Ha, ik ken het gevoel, beginnen en niet kunnen stoppen.. Erg eh? Voor ik het weet is het dan opeens een paar uur later 🙂 en het weekend weer voorbij 😉

  Ziet er te koel uit!

  • Dat is waar, maar ik denk dat altijd als ik er mij maar mee amuseer :), en ik vind juwelen maken een mooie vervanging voor naaien nu het veel te warm is, al mis ik het wel heel hard. Ik ben eerder een sporadische juwelen maken, altijd veel ideetjes, maar naaien heeft toch een dikke streep voor! Leuk je hier nog eens te zien 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)