Herinneren jullie mijn ringen van liliepop nog? Eentje daarvan was van fimo (of een ander merk polymeerklei) en dat zette mij aan het denken. Als kind deed ik dat graag, al zijn de dingen die ik mij kan herinneren die ik gemaakt heb vrij lelijk achteraf gezien, maar ik vond ze mooi, als ze eens vind in de kelder zal ik er foto’s maken, maar ik heb ze nog niet gevonden en ik twijfel eraan of ik ze nog heb. Maar goed. Door de ring ben ik een beetje beginnen googlen over fimo en ben ik blij leuke idee’tjes uitgekomen. Wat meer dan gewoon een balletjes rollen. Ik ben direct aan de slag gegaan met stempel en acryl verf. Dit is het resultaat:

Ik heb een zwak voor grote ringen…

Al het materiaal komt uit de banier.

x

Lelie

17 comments on “experimenteren met fimo”

    • Bedankt 🙂 Ik heb nog veel idee’tjes, en een aantal stempeltjes die ik daar goed voor kan gebruiken, dus ff strategisch kopen dat ik er de leukste dingen mee kan doen 🙂

  1. you read my mind! ik ben gisteren naar de banier geweest en heb daar 3 kleuren fimoklei, oorhaakjes en vernis gekocht :D! Volgende maand komt daar een experimentje met “shrink plastic” bij, ik ben benieuwd! 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)