Niet dat ik op vakantie ben geweest fzo. Maar zo echt werken, al was het maar een vakantiejob is vele zwaarder dan ik had gedacht. Plus op mijn kot staat al mijn materiaal steeds klaar om erin te vliegen maar bij mijn ouders thuis is dat een ander paar mouwen. Dus heb ik ongeveer helemaal stil gelegen. Zeker wat naaien betreft. Enkele juweeltjes heb ik wel nog gemaakt. Maar ik ga er weer invliegen met naaien! Jihaaaaaaa! Vandaag staat een dagje naaien op het programma, en o wee als iemand mij durft te storen! 🙂

x

Lelie

7 comments on “terug van weg geweest”

    • Ik ben niet verder geraakt dan een patroon tekenen. In de zomer werk ik op festivals dus vaak ben ik maar heel even thuis voor ik weer vertrek, maar binnenkort komt er weer meer 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)