Wel het begon allemaal met veel goede moed en (blijkbaar) veel ingebeelde vrije tijd. Tot daar het eerste excuus, werken op festivals in de zomer doe ik sowieso elk jaar, dus dan duren mijn weekend wat langer. Allemaal goed tot dit het eind scenario werd:

Een hele nacht mensen wakker maken “sorry dat ik u wakker maak maar ge moet het terrein verlaten,….”, zorgen dat ze doordoen, langs de juiste uitgang gaan, zien dat geen pikkers op de camping komen op zo’n hectisch moment, en vooral een hele nacht nat zijn want op den duur zijn zelfs de beste schoenen en regenjas er niet meer tegen bestand. Resultaat: ziekjes en vooral heel veel rugpijn.  Dan had ik ook nog een dagje pukkelpop gepland wat door dat ik ziek was was korter is geweest dan normaal, dan een weekendje in de Walen en voor de rest veel bijslapen, niezen en snotteren. Het weekendje was heel leuk, buiten al dat gesnotter en genies natuurlijk. Maar ik ben bijna terug gezond! Joepie en net op tijd voor week een drukke tijd want vrijdag vertrek ik naar Turkije, maandag vlieg ik van Turkije naar Duitsland om daar tot zondag te zijn en dan kom ik thuis om dinsdagavond of woensdagochtend weer te vertrekken tot die zondag, de bestemming is voorlopig nog onbekend. Dus weer zeer druk en vooral veel tijd in mijn bedje gespendeerd. Maar ik niet getreurd, ik heb nog enkele dingen die ik met jullie wil delen dus vanavond en morgen gaat er nog veel achter de computer gezeten worden (wanneer mijn koffer klaar is) dus dan verschijnt er wel regelmatig iets online gedurende de drukke tijd die nu nog volgt!

xxx

Lelie

3 comments on “Long time, again…”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)