Gisterenochtend, de dag begint met een gemiste tram en die tram mocht ik nu net niet missen. Dan maar een tram later om 7u58 kom ik aan in het opleidingscentrum waar de inschrijvingen om 8u00 gaan aanvatten. Toch goed op tijd zullen jullie denken? Er waren toch al 80 wachtende voor mij… Bon dan maar hopen dat mijn cursus niet volzet is. Chance dat ik er nog iemand kende konden we wat babbelen tijdens het wachten. Om 10u30 ben ik aan de beurt. Spannend volgens het scherm waarop je kan volgen is wat ik wil volgen nog niet volzet. Ik zet me neer en zeg wat ik wil volgen en op welk moment. De vrouw die alles coördineert kijken even verward rond er wilt nog iemand anders die cursus op dat moment doen. Ze neemt de kaft voor de inschrijving en zegt, jullie hadden ze eerst gevraag, ja eerst is eerst en je hebt geluk er is nog 1 plekje. Wat een chance! Ik kei blij! Vanaf 6 september zal ik elke maandag voormiddag in de les zitten voor mijn opleiding basis kleurenconsulent. In semester 2 kan ik dan nog stijl en kleur doen, en dan ben ik op het einde van dit schooljaar kleur- en stijlconsulent. Joepie jeej! De rest van de dag was ook nog een dikke meevaller, ik kom terug in het station ik heb net een trein naar Hasselt, in Hasselt direct een bus naar waar ik moest zijn om iets af te geven en net op tijd terug voor mijn trein naar Genk. Die aansluiting is zeer goed, er zit “maar” 50 minuten tussen. Wanneer ik aankom in Genk staat opeens mijn broer naast mij, hij was met mama in Genk ze zagen de trein aankomen en dachten we gaan eens kijken of ze erop zit en jawel. In de auto zegt mama tegen mij, ah ja, thuis ligt de nieuwe knip voor u ik dacht ik neem die nog eens mee, joepie! Natuurlijk zijn we nog even gaan shoppen (tot grote vreugde van mijn broer natuurlijk) en ik heb nieuwe kousenbroeken gekregen (de winter komt eraan) en een jurkje. Zelfs nu is het nog niet gedaan! Thuis aangekomen kijk ik naar de knip ik neem die op en onder de knip roept er iets voor mijn aandacht. Mama had ook feeling gekocht, met daar de dvd van the september issue bij! Die film gaat zeer recent bekeken worden! Die stond als lang op mijn “nog te bekijken”-lijstje.

Wat een dag! Zo mogen er wel meer zijn!

x

Lelie

1 comment on “Op sommige dagen…”

  1. Hihi, dat doet me denken aan aan blog waarover iets in de Flow en de Flair stond. Op die blog stonden allemaal dingen waar je blij van wordt, en daartussen stond ook: “je bus die tegelijk met jou aan de halte aankomt!”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)