In Turkije ben ik in een waar Walhalla terecht gekomen! Kijk maar mee:

When I was in Turkey I discovered and amazing street full of fabrics:

En volledige straat met enkel stoffenwinkels! Wat een paradijs! Sommige stoffen waren zeer goedkoop, andere zelfde prijs als hier. Ik wou dat ik een leeg koffer had, en natuurlijk veel centjes zodat ik die helemaal vol had kunnen steken! Ach ja, het is bij een 7-tal stofjes gebleven. Foto’s van de gekochte stof volgen nog!

De straat is 910 Sk. Hisarönü/Kemeralti, in Izmir

Ik heb trouwens nog foto’s klaar staan van exotische stofjes voor jullie!

A street full of fabricstores!!! Paradise I tell you!!! At least for me, not for my wallet! Some fabric were pretty cheap en some rather pricy. But even then I wish I had an empty suitcase to fill with fabrics! I bought about 7 fabrics. De pics will follow.

The street is 910 Sk. Hisarönü/Kemeralti, in Izmir

x

Lelie

17 comments on “Stofjes in Turkije”

  1. Ik ga over een aantal weken naar Turkije (Alanya) dus was al vast aan het zoeken. Nou kom ik op jou site terecht. Kan je mij misschien wat meer info geven over waar in Turkije het was en welke markt?
    Gr Nicole

  2. Lieke! We zijn dichterbij een ontmoeting dan je denkt. Ik kijk net wie er allemaal uitgenodigd zijn voor een soiree marginale van mijn studentenclub en jij staat er tussen! Je houdt van verkleden, wat houdt je tegen?! 😉

    • Mijn vriend liep een beetje voor mij en toen zei hij opeens, O-o we zijn aangekomen in Lelie haar paradijs! Ik heb mij braaf gehouden aan het aantal stofjes die ik zou kopen en aan de tijdlimiet die we afgesproken hadden, al was het best moeilijk!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)