Ik heb nieuwjaar in Duitsland met 160 jongeren uit verschillende landen doorgebracht. Zalig-zalig. Maar ik vond dat we op nieuwjaar ons zotste beentje voor moesten zetten. Na het voorstellen van een dresscode kreeg iedereen de keuze om te komen in pyjama, gemaskerd, queer of als lantaarn. Alle combinaties tussenin waren ook mogelijk. En voor de mensen die zich niet wilde verkleden was het ook ok, dus er was plek voor iedereen.

Dit was mijn outfit:

SUPER PYJAMAS!

Zalige avond gehad! Het leukste aan verkleden vind ik een persoonlijkheid het karakter (sry ik lijd aan het post-te-veel-engels-praten-syndroom) te verzinnen en je zo te gedragen. Ik heb voor menig verkleedfeestje weken op voorhand al accentjes zitten inoefenen 🙂

Ik hoop dat jullie ook een zalige nieuw jaar gehad hebben!

x

Lelie

1 comment on “Verkleden op nieuwjaar!”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)