Hoi allemaal,

Ik kom vanonder mijn steen gekropen. Na een lange tijd hard werken voor school ga ik eindelijk terug aan de slag! Joepie! Ik heb veel te lang stil gelegen! Maar er zijn idee’tjes te over!

Maar eerst een klein woordje uitleg. Vorig semester was ik super druk bezig met mijn stage en eindwerk, jawel in het eerste semester. 🙂 Daarnaast deed ik ook nog de opleiding kleurenconsulent. Dus allemaal lekker druk! Ik ben gene krak in schrijven dus dat eindwerk (thesis of welke naam je er ook aan wilt geven) was een enorme opdracht voor mij! Ook heb ik altijd “halve” jaren gedaan dankzij het module systeem wat maakte dat het extra moeilijk was omdat al die theorie er niet meer vers in zat. Het bleek nodig om dit op te frissen zowel voor mijn stage als eindwerk. Dus ja druk-druk-druk. Gelukkig heeft dit ook zijn vruchten afgeworpen. Ik heb mijn bachelor in het sociaal-cultureel werk! Joepie jeej! Ik heb een 15 op mijn stage (niet slecht) en een 12 op mijn eindwerk (vanaf een 10 leek het mijn al perfect). Dus daar ben ik heel tevreden over! Spijtig genoegd ben ik niet geslaagd voor mijn opleiding kleurenconsulent. Ik vind het wel jammer en ga dit waarschijnlijk wel opnieuw maar niet direct. 2 van mijn 3 examens vielen samen met een deadline voor mijn eindwerk en aan de start van die cursus had ik duidelijk voor mezelf uitgemaakt wat mijn aandacht het meeste verdiende. Dus als ik dan toch 1 van de 2 niet zou halen, dan liefst dat :). Dus al bij al ben ik een tevreden mens!

Ik heb nu terug vrije tijd joepie! Ik werk op dit moment deeltijds (vervanging) dus ik ben druk bezig met een job te zoeken. Maandag sollicitatie, hopelijk woensdag ook een examen, of liefst van al maandag gewoon aangenomen worden! Of als iemand tips heeft voor de regio Antwerpen/Brussel/Hasselt/Mechelen/Gent, overal waar ik makkelijk met de trein naartoe kan van Antwerpen! Deze zijn steeds welkom! Maar naast al dat gewerk moet er ook ontspanning zijn!!! Binnenkort zullen jullie weer spulletjes van mij zien verschijnen. Door stil te liggen heb ik ook goed nagedacht over wat ik nog wil doen met mijn blog, ik vind mijn ideeen leuk! Ik hoop dat jullie ervan gaan genieten!

Tot snel!

-xxx-

Lelie

10 comments on “Back!”

  1. Gefeliciteerd! Dat pakt niemand meer van je af, moet je een geweldig gevoel geven. Ben benieuwd naar alles wat je heb gemaakt en gaat maken met je naaimachine nu je weer wat tijd hebt (toch?) 🙂

  2. Ha, Lelie, ik vroeg mij al af waar je naartoe was 😉
    Jammer dat je je diploma kleurenconsulent niet gehaald hebt, maar ik zou ook voor het diploma van sociaal-cultureel werk kiezen. Daar ben je tenslotte ook langer mee bezig geweest.
    Leuk dat je terug bent!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)