Oeps-oeps-oeps! Door mijn drukke schoolwerk was ik helemaal vergeten dat mijn blog 1 jaar bestaat, ondertussen al 1 jaar, 1 maand en 1 dag! Dom-dom van me om dat te vergeten! Maar alsnog een gelukkige verjaardag aan Lelie’s wereld! Creablog gewijs zou ik dit best vieren met een give away, maar aangezien ik helemaal niets voorbereid heb gaat dat uitgesteld worden. Maar bij deze, er komt een jarige give away aan. Ergens in maart, volgen alle details. Bij wijze van troost prijs geef ik aan jullie deze digitale taart:

Als je op de taart klikt kom je uit bij een how-to.

Ik wens mezelf een te late gelukkige verjaardag!

p.s: dit overkomt mij altijd, ik ben geen krak in verjaardagen onthouden! Ik vind het zeer straf dat mijn vrienden nog aan die van mij denken gezien ik meestal een week of later pas afkom wanneer zij verjaren. Wat ben ik een verstrooide ooievaar!

-xxx-

Lelie

2 comments on “Jarig!”

  1. HAPPY BDAY voor uwe super-geweldige-creatieve-leukeweetjes blog! 😀
    En ja verjaardagen… het is uw ding wel hahahahahaha 🙂 maar ‘te laat’ is nooit ‘vergeten’ das het belangrijkste é 🙂
    Nog vele blog-jaartjes toegewenst Lieke!

    Your biggest fan die zelf niks kan van snit en naad,

    Lincy

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)