Na een lange pauze nog eens een filmpje van mij!

-xxx-

Lelie

6 comments on “Filmpje: Naai-kado’tjes voor kerst”

 1. haken kan je leren op zot van Antwerken. er zitten een paar heel goede haaksters in ons groepke. afkomen dus en vragen of ze je op weg willen helpen. beste van al is dan dat ge geen naaimachine moet meesleuren 😉

  • Ja zeer zeker dat ik er deze keer ben 🙂 Nu nog hopen dat ik de weg van het bushokje tot compostella nog weet! Voor de zekerheid ga ik het nog eens opzoeken :). Ik heb bij het evenement als een oproepje gedaan of iemand zich over mij wilt ontfermen 😉 Gewoon om in te schatten of ik toch beter nog iets anders voorzie of niet.

   Ik kijk er echt naar uit! Zeker aangezien dat ik nooit veel verder ben geraakt dan mee naar het zaaltje gaan kijken 🙂

 2. Oh, ik wil ook zo’n lat! Zooo handig, lijkt me 🙂

  En haken, dat is echt niet zo moeilijk hoor! Gewoon eens mee beginnen, maar ge zult er rap mee weg zijn… Ik zou zeggen: ik leer het u graag, maar ik vermoed dat de afstand te moeilijk (en vooral te traag) overbrugbaar is daarvoor 🙂

  • haha, bedankt :), ik denk dat ik er vooral eens een rustig moment voor moet zoeken :), zo leren op de trein als ge iets absoluut niet kunt is niet handig (dat deed ik tot nu toe) dus ooit kom ik er wel toe :). En die lat is super handig! Zeker aangezien ze eraan gedacht hadden om die in aluminium te kopen zodat ik die samen met mijn rolmes kan gebruiken :).

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)