Ik had erg lang geleden het volgende filmpje gemaakt:

Het toen beloofde vervolg is er nu. Dit filmpje gaat over allerlei meetinstrumenten.

Het volgende gaat gaan over scharen en ander scherpe dingen die handig zijn om te gebruiken.

Het is de bedoelingen om elke dinsdag een filmpje te posten. Dit kan zoals nu wat uitleg zijn over materiaal, maar ook zoals mijn vorig filmpje spullen laten zien, ik wil ook wat boek recensies maken,… Dus ik zit nog voor boordevol ideeën! Al mijn filmpjes vind je op youtube, waar je je natuurlijk kan abonneren, mijn filmpjes liken,…

Het blijft toch een tikkeltje vreemd om zo filmpjes met mezelf in de hoofdrol te maken, maar ook wel plezant!

Ik hoop dat jullie deze filmpjes leuk vinden! Suggesties mogen altijd gegeven worden!

-xxx-

Lelie

p.s. Wat vinden jullie van de fleurige generiekjes? Toch beter dan het eerste hoop ik! Ik vind het al veel vrolijker!

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)