Overlaatst ben ik naar een beachparty geweest, ok het was binnen maar het lag er vol zand. Dus het telt toch mee :). Ik dacht iedereen gaan daar in strooien rokjes etc staan, dus ik ga voor iets anders. Dat werd het volgende:

Misschien herkennen jullie het dingetje rond mijn nek (hoe heet dat eigenlijk?) nog van mijn sailormoon-outfit. De rok hoort eigenlijk bij een stewardessen outfit die ik eens gemaakt heb. Deze is tot op heden nog niet te bewonderen op mijn blog. Ik zou er eens een goede foto van moeten maken. Aangezien een deel van mijn outfit gebaseerd was op een manga figuurtje (sailor moon), heb ik mij daar ook door laten leiden voor mijn make-up. Voor mijn haren dacht ik, ik zal maar iets “wavy” pakken, want na een hele dag tussen de zeilen zal het er niet meer zo netjes uitzien. Ach ja het was een geslaagde avond! En het zal jullie niet verwonderen dat ik de zwaarst verklede persoon in de zaal was. Iemand moest het zijn… en ik neem die rol met veel plezier op!

-xxx-

Lelie

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)