Er is een nieuwe bewoner ten huize Lelie, iets wat ik al heel erg lang wou; een verstelbare paspop! Enkele dagen geleden was het blijkbaar een lucky day, en dat dankzij mijn collega’s! Het was mijn voorlaatste dag op mijn vorige job, aangezien het gisteren mijn laatste dag was kan ik niet meer spreken van huidige job tot mijn grote spijt. Voor de gelegenheid had ik bloemen gekregen van mijn collega’s. Een erg mooi boeket! Maar ik had helemaal geen vaas! Dus op naar de kringloop. Het moment dat ik binnen kom valt mijn oog op een leuke vaas. Ik dacht aha dat heb ik al, maar ik ga nog even neuzen nu ik hier toch ben. Op mijn gemak de kringloop door, naar boven via trap 1, om eventje te stoppen bij de stoffen en de knopen (waar ik ook een leuk stofje heb meegenomen, maar daar later meer over). Via trap 2 naar beneden, en wat staat er naast mij. Een paspop, verstelbaar en ook nog de juiste maat! Hoe super is dat! Voor 50 euro, geen geld voor zoiets (zouden ze dat bij kringloop zelf weten). Dus heb ik eerst maar braafjes naar mijn vriend gebeld om te vragen of die ziet zitten dat er een paspop in de mini studio komt te staan waar wij wonen. Het antwoord was, eigenlijk hebben we daar geen plaats voor (wat ook helemaal waar is), maar pak het mee. Wat een schatje. Bon dat was dan in orde. Maar nu nog eerst even testen of de paspop nog werkt. Toen heb ik daar zeker 10 minuten geprobeerd beweging in te krijgen. Dan er toch maar iemand bij geroepen om te vragen of het misschien verkeerd deed. De verkoopster kreeg er ook geen beweging in, maar de technieker was die dag niet aanwezig en ze raadde me aan om de volgende dag terug te komen. Waarop ik al zei, dan is die zeker weg, nog even testen. En jep toen lukte het! Als je ooit een verstelbare paspop ziet, je moet de knop hard induwen voordat er beweging in komt. Dus ik heel erg blij naar de kassa met mijn stofke, paspop, en ik was al bijna de vaas vergeten (schandalig), tegen dat ik bij de kassa aankwam was de vaas die ik wou al verkocht. Dan maar een andere, gelukkig is de kringwinkel gevuld met interessante spullen! Toen ik buiten kwam sprak er mij direct iemand aan om te vragen of er nog een paspop binnen stond. In mijn blijheid heb ik toen “nee, it’s my lucky day” geantwoord. Dus bedankt collega’s voor de bloemen en bedankt liefje voor nog meer plaats aan mij af te staan! Zo werd een dag die een in mineur was (ik werkte heel graag waar ik was) in super plus afgesloten, al ga ik het er toch heel erg missen.

-xxx-

Lelie

5 comments on “De nieuwe bewoner”

    • Soms moet je geluk hebben. Gewoon voldoende blijven langsgaan 🙂 Ik heb er ook een paar jaar geleden eentje gezien in een andere kringwinkel maar die was niet te koop, dat was echt balen 🙂

  1. Amaai! Ik slaag hier ter plekke groen uit van jaloezie.

    Ik wil zelf ook al lang zo’n paspop maar die zijn a/ een beetje te duur als je ze nieuw koopt en b/ ik zou ook iet weten waar ik ze moet zetten.

    Ferme vondst!

    • Wie weet is het binnenkort jouw geluksdag! In de kringloopwinkel in Geel stond er ook eens zo eentje en die verkochten ze niet, daar was ik toen ook een slecht van. btw op de site van Matri staan er regelmatig afgeprijsd.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)