Ik heb deze award al lang geleden (8 augustus) gekregen van Kelly. Waar voor heel veel dank!

Bij deze award horen 5 weetjes.

Ik heb geen tv, en dat vind ik absoluut niet erg. Het nieuws is online te bekijken en goede series bekijk ik op dvd of via internet.

Als ik in een verwarde staat ben durf ik wel eens 1 oksel 2x keer te scheren en er pas veel later achter te komen dat ik een gladde en een minder gladde oksel heb.

In mijn pubertijd had ik maandelijks een andere haarkleur, en erna heb ik ook nog veel experimenten met mijn haar gedaan. Gelukkig bestaan niet van alle kapsels foto’s!

Ik ben op mijn 11 gestopt met vlees eten, een vroege vogel, zeker voor toen.

Ik heb een paar jaar geleden stage gedaan in Finland, dit tijdens de winter. Dus wanneer mensen in België klagen dat het koud is in de winter denk ik altijd, “koud? hier?” En begrijpen ze mij niet als ik zeg dat het best mee valt. Dus best niet tegen mij beginnen klagen over de kou, ik begrijp het niet zo goed. Ook vind ik sneeuw mooi weer en geen slecht weer.

De weetjes waren erg moeilijk!

Ik geef deze award door aan poppie en action girl. Veel plezier ermee dames!

-xxx-

Lelie

3 comments on “Stylish blogger award”

 1. Zo’n leuke weetjes!

  Volledig akkoord met puntje 1. Allez, we hebben wel een tv-toestel, omdat mijn vriend Wii, Xbox en andere consoles heeft, maar we hebben geen kabel. Internet en bib, dat biedt meer dan genoeg entertainment 🙂

  Respect voor puntje 3, inderdaad een vroege vogel 🙂

  Wat het weer betreft geef ik je ook helemaal gelijk. Maar mensen klagen nu eenmaal graag 🙂 Ooit zei een Mexicaanse die hier al een paar jaar woonde me dat ze het Belgische weer fantastisch vond, net omdat er, door de seizoenen én van dag tot dag, zoveel afwisseling is… Een ander perspectief 🙂

 2. Ooooh, geweldig van die winters & koude. Ik begrijp het ook niet wanneer mensen erover klagen (ahum, zagen). Maar eerder vanuit het standpunt dat wanneer je in België geboren bent, je het weer ondertussen toch al wel moet kennen. En ik vind het vooral stom om te zagen over iets dat niet je niet kan veranderen. Als we ervan uitgaan dat we nog 60 jaar leven, gaan we dan nog 60 jaar élk jaar een heel seizoen verspillen met ons niet goed voelen omdat we ons niet kunnen verzoenen met het weer? 🙂

  Ik ben dol op de vier seizoenen… zoals dat steeds verandert! Ha, niet dat ik nooit zaag, hoor, en vorige week was ik nog echt slechtgezind op het weer, maar om er hele gesprekken over te voeren…

  Oh, en ik apprecieer uw vleesvrij eten! Geen problemen met uw bloedwaarden?

  • Wat een leuke reactie! Ik hou ook echt van elk seizoen, mensen moeten zich er gewoon naar leren kleden nah! En over het eten, ik heb er geen problemen mee. Ik heb lang geleden wel een ijzer te kort gehad, maar toen zat ik op internaat, en veggies kregen daar nu eenmaal niet de meest evenwichtige maaltijd, maar daarbuiten nooit iets mis geweest en ik probeer toch vrij regelmatig alles te laten controleren. Voldoende gevarieerd eten helpt heel veel, ik probeer ook minstens 1 keer per week iets uit een kookboek te maken. Hm dat was misschien nog een tof ander weetje geweest, dat hou ik voor als er nog eens een andere award komt 😉

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)