Ik heb iets nieuws ontdekt: pinterest! Het is zeer gelijkaardig met delicious waar je linkt kan opslaan van leuke dingen. Pinterest is leuker vormgegeven doordat bij elke pin een foto is. Ik hou wel van visualiseren. Het spreekt meer tot de verbeelding zo. Als je het nog niet kent moet je zeker eens gaan kijken. Je kan ook andere mensen hun pins volgen. Mijn pins kan je hier zien.

Happy pinning!

Lelie

4 comments on “I <3 Pinterest”

  1. wow, dat ziet er handig uit! heb nog geen account maar als ik er dat ook nog moet bijnemen.. haha kheb al zoveel accounts op vanalles, voel mij een beetje een neuuurd

    • Haha Elisse, maar ik snap je wel, zo voel ik me ook, maar ik vind dit wel zeer leuk en ik heb er al een aantal fijne dingen mee ontdekt. Ik vind het vooral erg fijn omdat het visueel is. Dat zegt meer dan een titel. Als je je nog bedenkt kan ik je altijd een uitnodiging sturen 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)