De eloleo strandtas gaat niet onopgemerkt voorbij in blogland, en ook terecht! Zo’n zalige tas. Ik heb mij ook aan eentje gewaagd. Ik moet eerlijk gezegd toegeven dat ik er iets langer over heb gedaan dan 90 minuten. Dat komt ervan als ge tussendoor alles netjes wilt strijken,… Ach ja. De tas is af en hopelijk is de ontvangster er erg blij mee.

De foto is niet de beste, maar tegen dat ik door had dat de foto niet van de beste kwaliteit is was de tas al ingepakt en klaar voor verzonden te worden. Dus ja, we zullen het met dit moeten doen πŸ™‚ Voor degenen die zich ook aan deze tas willen wagen. De how-to vind je hier. Als je het mij vraagt is dit een ideaal project voor beginners met naald en draad. Lekker makkelijk en nog functioneel ook!

 

Materiaal/inspiratie:

  • Β Stof: Peters Modestoffen, Geel
  • Patroon: Eloleo

-xxx-

Lelie

5 comments on “Eloleo strandtas”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)