Hoi allemaal,

Ik heb heel erg leuk nieuws! Op 6 augustus ga ik voor de eerste keer mijn eigen spulletjes verkopen! Dit op Absolutely Free Festival in Genk. Spannend! Ik ben volop met de voorbereiding bezig! Ik ga nu al enkele spullen laten zien die daar te koop zullen zijn en een give away doen. De details voor de give away gaan op het einde van deze post staan.

Dit is een greep uit de schoenenclips! Er volgt nog een post met oorbellen en ringen!

De give away:

Dit is een setje van 1 paar schoenen clips (links), 1 paar oorbellen (midden) en 1 ring (rechts). Als je de clips op schoenen wilt zien kan je dat bekijken in het filmpje.

De regel is heel erg simpel:

  • laat een reactie achter hier

Extra kansen kan je verdienen door reclame te maken. Stuur telkens de link even naar mijn mail: lelie.knoopjes[at]gmail[dot]com of zet de link in de comments. Elke link telt voor 1 extra deelname!

Deelnemen kan tot en met 1 augustus middernacht!

-x-

Lelie

15 comments on “Absolutey Free Festival Genk, 6 augustus + give away (afgesloten)”

  1. Oelala kei fijn, ik doe graag mee! Echt mooie spulletjes! Spijtig genoeg kan ik geen kijkje komen nemen op 6 augustus want ben dan op kamp.. En moest ik winnen zal je dus ook even moeten wachten op een reactie (13 augustus ben ik terug in het schone Antwerpen)

  2. Geniaal, die schoenenclips! Nooit gezien.
    Maar toch wil ik graag meedoen voor de ring want die is zooooo mooi!
    Thank you thank you thank you. I’m in a winning mood 😉

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)