Ik heb de oude naaimachine van mijn Bomma gekregen voordat ze stierf. Een mooie pfaf. Ik heb er nog geen foto’s van gemaakt, maar dat zal ik doen bij mijn volgende bezoek aan mijn ouders. In mijn huidige studio is daar spijtig genoegd geen plaats voor. Maar waar de post eigenlijk over gaat. Ik was op de rommelmarkt in dit doosje sprong mij in het oog:

Toen ik het opende vond ik de volgende schat!

Ook zonder de inhoud is het een heel erg mooi doosje! Volgens mij wist de verkoper niet meer dat er iets in zat want dit doosje was goedkoper dan de andere die leeg waren. Lucky me! Nu nog uitzoeken waar alles juist voor dient, en natuurlijk hopen dat het op de naaimachine van bomma past! De naaimachine moet nog herstellen en opknappen. Heel erg snel ga ik het dus niet kunnen uittesten. Jullie hebben dus nog een foto te goed van de naaimachine!

-x-

Lelie

4 comments on “Een schat op de rommelmarkt!”

    • Ik denk dat ook. Ik heb eens een filmpje gezien waarin deze gebruikt worden als ik me niet vergis. Het is een project van lange adem. Ik moet natuurlijk eerst de naaimachine opknappen voordat ik er iets mee kan doen 🙂

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)