Oh ja, het is vandaag mijn verjaardag! En om het te vieren doe ik een give away! Ja alweer :). Je kan het volgende winnen:

Today is my birthday! I’ll be celibrating this with a give away. The give away is only open for people living in Belgium. Since the book is in  Dutch It can be very interesting for people whom are learning Dutch.

Wat moet je doen om mee te doen? Je laat een reactie achter met een adres voor een leuke stoffen/fournituren winkel. De winkel mag in het binnen- of buitenland zijn, online of fysiek. Je mag een zelfde winkel niet 2x noemen en de winkels mogen ook nog niet opgenomen zijn in mijn lijst. Ook de Veritas telt niet 😉 (ook de banier, pipo’s,…). Het is dus een win-win situatie! Iedereen leert nieuwe leuke adresjes kennen. Na de give away worden ze aan de lijst toegevoegd.

Er vallen ook extra kansen te verdienen (dus dit kan alleen in combinatie met de bovenstaande vraag te beantwoorden).

In elk van de bovenstaande gevallen geldt het volgende: hieronder posten of mailen (lelie[punt]knoopsjes[at]gmail[punt]com) wat je juist gedaan hebt met de link of je naam.

Meedoen tot en met 28 augustus. Op 29 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt.

Deze give away is enkel voor België. Het spijt me, maar het boek is vrij zwaar, seves betaal ik meer aan verzending dan het boek gekost heeft 🙂

If you want to take your chance, just go for it! The task is the following: ad a fabricshop’s adress in a comment below. I can’t be a shop that is allready in my list or shop that are there in huge numbers (eg veritas). The shop can also be online and it shouldn’t be in Belgium. After the give away has ended all the adresses will be added to the list.

You can also earn extra entries by doing the following:

It can only be combined with entering a shop in de comment. You should mention in the comment (or send a mail to lelie.knoopjes[@]gmail.com) telling me what you did and your username.

You can enter the give away untill the 28’th of August. The winner will be anounced the 29’th. The give away is only open for people who are living in Belgium.

Veel succes! Good luck!

Lelie

21 comments on “Jarig + give away (afgesloten)”

 1. Ohhhh dat boek MOET ik hebben!
  So please pick ME ME ME ME ME !!!

  En ben ik heel onbeschoft laat om je alsnog een prettige verjaardag te wensen?

  Ik heb even geen tijd om je lijstje door te nemen, maar heb je Modecoupon in St Niklaas al?

 2. Ik weet er ook eentje:

  Ajour
  Rijselstraat 112
  8200 Sint-Michiels-Brugge
  tel.: 050 38 91 77
  fax: 050 38 31 77
  http://www.ajour.be

  Openingsuren:
  dinsdag tot vrijdag 09.00 tot 12.00 uur / 13.30 tot 18.30
  zaterdag tot 17.00 uur maandag en zondag gesloten

  En hé … ik verjaar op 29 augustus …

 3. Intrento in Lokeren, misschien op het eerste zicht niet erg bekend maar als je spreek van de “Modecoupon” kent iedereen deze winkel.

 4. Oh, ik ben helemaal je verjaardag vergeten. Sorry! Maar bij deze: een heel fijn nieuw levensjaar gewenst en een dikke kus ven Grote en Kleine Pruts.

 5. Geluggike verjaardag!! Sorry I am so late!!
  This book would be perfect for me!! What a lovely giveaway 🙂

  I have found heaps of online fabric shops in the UK and America. One of my favourites is http://www.fabric.com – it looks like postage is expensive, but you can fit 5 or 6 yards in to a standard international post pack, so if you can buy that much at a time, it’s worth it.
  I also love etsy supplies for fabric, there is one shop called called “$6.99 per yard”, at http://www.etsy.com/shop/699PerYard which is really cheap for designer fabrics and again you can combine postage quite economically.

  When I can, I also go to an outlet shop here in Belgium, in Kapellen (I couldn’t see a website but this site has their address etc) (http://www.outletgids.be/2009/10/stoffenverkoopbe-stoffengroothandel-aan-groothandelsprijzen-en-minder/) – they are only open on Monday and Saturday, but they have a really big section of fabric for 2 euros a meter, and sometimes there is something nice 😉 It’s good for basics like linen and fleece.

  I love your list of places, what a great idea (especially for new Belgians like me!!)

  x Rhi

 6. Ik wou de gedetex zeggen, maar die is ondertussen gesloten. Of het stoffenatelier, maar da’s ook toe (staat trouwens wel nog op je lijstje, even aanpassen mss). En de bij mij gekende online-adresjes staan er ook al allemaal op. De gekende winkel ‘In den Beer’ in Harelbeke staat tussen de reacties, dus ik weet niet of die nog telt. En de plaats waar ik vooral stofjes haal om patroontjes te testen, onze stoffenzolder, daar mag alleen ik komen ;). Ik heb eventjes moeten denken, maar heb toch nog eentje gevonden, http://www.soldeur.be/index.html , in Kortrijk. Eerlijk, het is al enige tijd geleden dat ik er nog geweest ben, maar ik ben nog steeds overdonderd over de hoeveelheid stof die er toen lag.

  Oeh, wat een reactie, en dan vergeet ik bijna om je een gelukkige verjaardag te wensen. Bij deze, een heel gelukkige verjaardag gewenst!

  • “Stoffen Van Leuven” is echt een schitterende zaak, je vindt er stoffen van 100 euro de meter, maar eveneens stoffen van 3 euro of minder de meter. Ik moest onlangs restjes hebben om een vlagjesslinger te maken en heb er schitterende stofjes gevonden. Het is geen winkel waar alles mooi in de rekken ligt, het is er redelijk rommelig, maar de zaakvoerder is een “crème” van een vent ! En deed al het mogelijke om mijn te helpen!

 7. Ik heb er eentje in Nederland, een winkeltje wat al best lang bestaat, maar nog geen site heeft.

  ’t Langbroekertje
  Doornseweg 26
  3947 ME Langbroek (NL)

  Ze hebben echt van alles op handwerkgebied, van wol tot leuke stofjes en noem maar op …

  (Ik volg je via @hippedames)

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)