Hoi allemaal,

Deze tas heb ik gemaakt toen ik een paar maanden geleden naar Berlijn ging. Ik ben aan de slag gegaan met de afmetingen van de handbagage voor in het vliegtuig. Ik wou een stevige tas maken, die handig is en op zichzelf bijna niets weegt. Zie het resultaat:

Ik weet het, een lekker rommelige tafel.

En aan de binnenkant zakjes om alles een beetje georganiseerd weg te steken. I added pockets on the inside so I could try to keep everything organised.

Het leuke aan deze tas vind ik dat alles wat bruin is, dat het aan de andere kant het bloemenstofje heeft en omgekeerd. Ik had aan de buitenkant nog een zak willen toevoegen in de bloemenstof maar daar had ik geen tijd meer voor. Ik ben de dag voor ik vertrok aan deze tas begonnen. Kwestie van op tijd te starten ๐Ÿ˜‰ De tas is zo stijf doordat er plastiek zit tussen de 2 lagen stof.

Materiaal:

  • Stof: Masoin Doree & De kringwinkel
  • Rits: Joรซlle modestoffen
  • plastiek: De Banier

-xxx-

Lelie

14 comments on “Berlin-bag diy handbagage”

    • Dat is een groot vel (a3) van enkele mm, op de website staat het beschreven als plastic vel. Je kan het makkelijk in vorm knippen. Voor te stikken valt het best mee, het is wel lastiger vooral omdat je veel plek nodig hebt, maar ik heb steeds tot het laatste moment gewacht en een opening gelaten om het erin te schuiven.

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)