Ik heb me ingeschreven! Vanaf half september ga ik les volgen bij Syntra. Ik heb me ingeschreven voor modeontwerp en basis naaien. De combinatie klinkt misschien raar. Als ik kijk naar het lessenrooster van modeontwerp is het vooral het ontwerpen wat er gedaan wordt in de lessen, dus het zelf maken is voor thuis (of voor iemand anders als je dat echt wilt). Ik kan al naaien, maar ik dacht basis naaien kan nooit kwaad. Ik had ook de toelatingsproef kunnen doen voor direct in het tweede jaar te starten, maar het lijkt me wel interessant. Allemaal heel erg spannend!

edit: ik ging net even kijken op de website, beide cursussen zijn ondertussen vol. Wat ben ik blij dat ik me op tijd ingeschreven heb!

-x-

Lelie

6 comments on “Ingeschreven!!!”

    • Jij niet alleen! Ik ben erg benieuwd naar wat ik ga kunnen tonen! Maandag ga ik naar de opendeur van syntra om al eens kennis te maken en wat vragen te stellen đŸ™‚

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)