Hoi allemaal,

Iedereen is al in de ban van de recykleer 14-daagse die eraan komt, dus hier al een voorsmaakje van wat recykleren kan zijn. Waarom zeg ik een voorsmaakje? Ik ga 1 van de gastblogs verzorgen. Ik ga dit weekend het filmpje in elkaar steken. Wat het is ga ik nog niet vertellen, maar ik kan wel al zeggen dat je best nog even wacht met oude truien weg te gooien.  Maar vandaag laat ik jullie iets anders zien. Het filmpje is een handleiding voor de volgende tasjes te maken:

De kwaliteit van de foto is erg slecht. Is was vergeten een foto te maken, en aangezien het kado’tje zijn, zijn ze beide al bij de eigenaar. Dan heb ik maar een fragment van de filmbeelden moeten nemen om als foto te gebruiken, wat duidelijk niet ideaal is. Maar soit, ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan dit project!

Vergeet  niet dat er 2 give aways zijn die bijna aflopen. Als je nog mee wilt dingen naar de kleermakersgids moet je heel snel hier zijn. Als je een paar schoenclips wilt winnen moet je even hier kijken voor alle info.

Veel succes!

Lelie

4 comments on “Filmpje: een clutch maken van een kussensloop”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)