Hoi allemaal,

Het is bijna zo ver! Jippie!!!

 

Op maandag 12 september gaat de recykleer 14-daagse van start. Nog niet gehoord van deze 14-daagse. Deze sympathieke madam heeft het initiatief genomen om dit te organiseren. 14 dagen lang gaat er elke dag een project gepost worden dat je kan recykleren. Recykleren is van oude/te kleine/te lelijke/…. kledij (ook restjes stof, en lakens zijn toegestaan) nieuwe/andere/hippe spullen te maken. De projecten zijn bedacht door verschillende leuke bloggers. Er zal veel inspiratie zijn en nieuwe blogs om te ontdekken (maar ook nog naar de mijne komen ūüėČ Er is al een heuse pinterest gemaakt. Dit door de voorgenoemde sympathieke madam.

Maar waarom post ik dit? Uiteraard omdat ik dit een sympathiek initiatief vind (mecir Boomie!!!), maar ook om aan te kondigen dat ik *trrrrrrr* 1 van de gastbloggers ga zijn die een project voorstelt. Erg leuk, en ik ben al half klaar. Het project gaat in 2 filmpjes gegoten worden (youtuber die ik ben ;). Ik denk dat het handiger is op die manier, maar wat deze 2 filmpjes juist gaan inhouden zullen jullie later ontdekken tijdens deze 14-daagse!

Al mijn vorige projecten die onder de categorie√ęn van recykleren vallen soms ik hier even op:

De lijst is toch langer dan ik dach, haha. Voor een aantal van de projecten heb ik een handleiding bijgevoegd, bij sommige is er gelink naar de handleiding waar ik de mosterd haalde, en bij sommige kan alleen ooooooh zeggen (en een comment achter laten).

Veel plezier met alles te bekijken, en ik kom jullie heel zeker tegen tijdens de recykleer 14-daagse!

-xxx-

Lelie

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)