Filmpje: DIY rollers + haren krullen

Vandaag laat ik jullie zien hoe je zelf super gemakkelijk rollers kan maken om je haren te krullen. Er komt geen naaimachine aan te pas! Dat is goed nieuws voor sommige. Nog beter nieuws is, dat er ook geen warmte aan te pas komt, enkel een beetje water. Wat gaan je haren dat fijn vinden! Gemakkelijk, en goedkoop, wat wil je nog meer? Veel succes ermee!!!

-xxx-

Lelie

6 Comments on Filmpje: DIY rollers + haren krullen

 1. Lieke
  december 1, 2011 at 18:43 (4 jaar ago)

  Wat leuk! Het is makkelijk en inderdaad ook niet slecht voor je haar. Thanks for sharing! :)

  Beantwoorden
  • Lelie
   december 2, 2011 at 15:41 (4 jaar ago)

   Bedankt! Ik ben net even op je blog geweest, wat is het daar leuk!

   Beantwoorden
 2. Mararangi
  oktober 10, 2011 at 09:10 (4 jaar ago)

  ik heb kort haar, dus voor mij niet aan de orde, maar wat een leuke krullen maak je daar. Een tijdje geleden kwam ik nog zo’n ‘makkelijke’ manier tegen op tinternet, ik geeft de link hier mee, je kan altijd eens gaan kijken, krullen in je haar dmv een sok…
  http://emilykdesigns.blogspot.com/2011/06/hair.html

  Beantwoorden
  • Lelie
   oktober 10, 2011 at 21:27 (4 jaar ago)

   Dat ziet er ook leuk uit! Ik heb er ook net nog eentje gevonden voor haren te krullen met potloden :)

   Beantwoorden
 3. Celestine
  oktober 9, 2011 at 18:18 (4 jaar ago)

  Geweeeeeeeldig!

  Beantwoorden

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)