Kent iemand van jullie Threadbanger? Als je het nog niet kent mis je iets! Het is een geweldig youtube kanaal boordevol leuke DIY projecten! Ik heb deels met deze show leren naaien. De filmpjes zijn er leuk en inspirerend. Ik ben niet enkel een post aan het schrijven als ode aan dit kanaal. Zondag was ik op youtube aan het kijken, ik zag een filmpje van hun waarvan ik dacht” dit heb ik nog niet gezien, snel eens bekijken”. Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb! Kijk maar mee, of spoel direct door tot 00.25

Geweldig eh! Mijn Berlin-bag op de show! Ik was helemaal overdonderd! Ik had helemaal geen foto ingestuurd. Dit was een erg leuke verrassing. Jaren kijk ik al naar deze show, wat voor leuke dingen mensen maken, en opeens staat je eigen project ertussen. Dit is ook de show waardoor ik ben gaan bloggen. Eerst heb ik foto’s van mijn spullen op hun forum gezet, daarna ben ik beginnen bloggen. Nog later (iets meer dan een jaar geleden) ben ik dan ook begonnen met filmpjes op youtube te zetten. Threadbanger en heel de community er rond is een grote bron van inspiratie voor mij! Ik ben heel erg blij met dit kado’tje! Al klikt dit misschien een beetje vreemd, voor mij betekend het veel. Ik hoop dat iedereen op een dag zo’n verrassing krijgt!

Als je zin hebt in nog meer Threadbanger. Klik hier,  ze hebben er ondertussen 444! Daar kan ik nog iets van leren met mijn 23 filmpjes,.. En vergeet vooral niet de oude filmpjes te bekijken, die blijven het beste!

Lelie

Enhanced by Zemanta

4 comments on “I <3 Threadbanger!”

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)