Ik kreeg een paar weken geleden een telefoontje van mijn zus. Ze wou een paar workshops volgen, maar de data waarop deze gegeven werden kwamen haar beter uit in Antwerpen. De boodschap was duidelijk: “Heb je zin om mee te gaan?” Ze wou 2 workshops volgen, maar op 1 van de 2 data moest ik tot mijn spijt werken want ik vind het wel leuk om een workshop te doen. Dan heb ik me maar getroost met 1’tje.

Het resultaat op het einde van de voormiddag:

Onze waren niet echt af, we hadden een beetje bandwerk proberen te doen wat maakte dat er 2 ongeveer af waren en de rest was al geknipt en aan elkaar, maar nog niet gevuld met kersenpitten en gezichtsloos. We hebben ons geamuseerd, dat is het belangrijkste!

Bij deze workshop kregen we een pakket met verschillende kleuren stof die bij elkaar passen, vilt, lintjes,…  De stofjes en vilt zijn zeker voldoende voor een 8 tot 10 handwarmers te maken. Tenzij je er grote wilt, dan denk ik dat je 4 ofzo uit krijgt. Soit er zit veel materiaal in. Ik vind het ook steeds leuk als je thuis nog wat verder kan knutselen. In dit geval heeft mijn zus alles mee naar huis genomen. Ze wou iets wat hierop gebaseerd was met de kinderen op school. Dan had ze alle voorbeeldjes. Aangezien dat we ver van elkaar wonen hebben we het niet samen gedaan. Spijtig, want dat zou erg gezellig zijn!

Als je zelf ook deze workshop of een andere wilt volgen bij de banier kan je hier klikken. Daarna moet je even doorklikken naar workshops voor volwassenen of kinderen.

-xxx-

Lelie

10 comments on “Workshop pittige handwarmers”

 1. ik heb de brochure overlaatst ook in mijn handen gehad. Ik vroeg me al af of ’t de moeite was.
  Ja dus, ik zou echter wel kiezen voor een workshop met een techniek waar ik ,nog niet mee vertrouwd ben.

  • Ik vond het ook erg spijtig dat ik de dag van de lino niet kon, maar ja, het was voor een groot deel het ook te doen om de gezelligheid :). Ik heb er ook een eentje van fimo gedaan (stempelen op fimo) dat was ook heel leuk, en zeker omdat ik echt slecht ben met fimo 🙂 Ik was niet de slechtste whippie 🙂

 2. Amai hoe leuk, ik wist niet dat de banier dat ook deed voor volwassenen. Is dit met de hand of met machine? Moet je al voorkennis hebben? Ik zie dat ze er nog eentje in Mechelen hebben, ik ben er wel enthousiast voor geworden 🙂

  • Bij ons kon je kiezen, er stond een naaimachine, maar als je wou kon je ook met de hand doen. Met de naaimachine, dan moest je wel zelf weten hoe het werkte. Als je het met de hand naaide kwam ze even een stiksteek uitleggen. Maar jij bent toch naailes aan het volgen of vergis ik mij? Gij gaat dat zeker kunnen!

   • Ah ja dan gaat het doenbaar zijn voor mij 🙂 Jaja ik volg naailes, dat lukt al redelijk goed, alleen mijn techniek in met de hand naaien is eeeeecht niet super, maar met voldoende uitleg misschien nog wel doenbaar. Die muzikale knuffels is ook wel iets tof precies. Xx

  • Bedankt! Ik vind ze ook erg schattig, alleen spijtig dat ik ze niet ten volle ga kunnen gebruiken aangezien ik geen microgolf heb. De poppetjes zijn gevuld met kersenpitten. Ze zijn erg leuk om cadeau te doen aan vriendinnen die in koude tijden verjaren 😉

Bedankt voor je reactie! Ik vind het super leuk om ze te lezen :)